Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pan Krzysztof Bielecki: Rząd PiS uchronił Polskę przed kryzysem. Aha! |
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pan Krzysztof Bielecki: Rząd PiS uchronił Polskę przed kryzysem. Aha! |
Polecam - Ronix - Graffit - Boss i Imperial - i jest SUPER. - sprawdzone.
|
|
ale to w dzien ? :/ jak juz sie ciemno zrobi to taki seans ...
|
|
zobaczymy jak to wyjdzie... i jaką szkołą okaże się uczelnia na akademickiej
|
|
Co zagracie w piątek ?
|
|
W ogrodniczym na Kierzkowej,w tym po stronie Szosy Zambrowskiej.Mieli tam wszystko do domowego wyrobu piwa.
|
|
ale nudy na tym forum ! 3 tematy o złotym smoqq co to kurde forum o manga ?! olivka pazico zadzwoń sobie na informację abo weź się rusz pod lokal może ktoś cie przy piątku posadzi na berło hehe poracha sto%
|
|
ciekawe czy wam się uda
|
|
nowa garkuchnia chinska w miescie i o....
|
|
Byłem, jadłem i ogólnie bardzo pozytywnie. Jedzonko smaczne, obsługa miła i fajny wystrój. Trochę trzeba było poczekać na zamówienie, ale to początek to i w sumie nie ma co się dziwić.
|
|
na tym forum to jacys sami znudzeni ludzie beznadziejni. ja mam swój inny biznes i człowiek nie ma czasu wyrwać sie z pracy, a chciałby cos zjeśc moze a nie ma w necie nr więc sie kulturalnie pytałam. i zeby nie było to akurat znajomy dziś tam był u nich i nie był zbyt zadowolony.na jedzenie czekał godzine i 10 min-ponoć było smaczne ale mało i drogo.wziął jakiegoś kurczaka w kokosach i się wcale nie najadł i tyle naczekał.tak wiec już nie chcę tego nr. Ps.nie każdy kto sie pyta o nr czy lokalizję od razu robi reklamę, od reklamy są media np radio.
|
|
to już pewne sąsiad dostał info od koleszki co miał robic "Coś dużego" no i to coś to będzie Feel co wy na to kto się wybiera ?
|
|
1. Podnieś obydwie części klapy i wlej do miski klozetowej dwie łyżki szamponu dla zwierząt. 2. Weź kota na ręce i głaszcz go cały czas po drodze do łazienki. 3. Jednym płynnym ruchem umieść kota w kibelku i opuść deskę. Możliwe,że będziesz musiał stanąć na klapie. 4. Kot samoczynnie wprawi się w ruch i wytworzy obfitą pianę. Nie zwracaj uwagi na odgłosy dobiegające ze środka - kotu sprawia to prawdziwą frajdę. 5. Trzy - lub czterokrotnie spuść wodę. Ten etap to "dokładne płukanie". 6. Niech ktoś otworzy drzwi wejściowe do domu. Upewnij się, że droga pomiędzy łazienką a drzwiami wejściowymi jest wolna. 7. Stań jak najdalej za toaletą i szybko podnieś obydwie klapy. 8. Kot wyskoczy z prędkością światła, wymknie z łazienki i pobiegnie sobie gdzieś, gdzie będzie mógł się wysuszyć. 9. Zarówno toaleta, jak i kotek będą lśnić czystością.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |