sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Oświadczenie majątkowe

Ale wyszłam na głupa!!!
Zobaczcie co znalazłam w odpowiedzi na własne pseudotezy tutaj głoszone! Ale wstyd!!!

"Siedzieli my na polanie w cieniu z ks. Michałem Hellerem, bo to było lato i słónko zdrowo prazyło i cytali jakómsi ksiązke, już nie bocym, jakóm. I musieli my mieć miny niewyraźne, bo Wawrzek pedzioł: nogłupsy tyn, co się myślami męcy. Dobrze pedzioł. No bo przecie Pon Bóg nie doł nóm rozum po to, co by my się męceli, ino po to, co by my mieli jakóm takóm ulge w męce. (...) Takie myślenie, co męcy, to naprowde nie jest myślenie. Ino tak udaje."

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Oświadczenie majątkowe

Włączyłem dzisiaj czajnik i tam też o tym, a jeszcze większe męki cierpią na świecie miliony ludzi i o tym coś cisza...gdzie tu sprawiedliwość ?
(ps. papieża też szanuję i współczuję, ale dajcie mu trochę spokoju i okażcie trochę szacunku dla cierpienia, a nie ciągle robi się z tego jakiś obłędny show!z wiadomościami -sensacjami co 5 minut!)

...a na drzewach zamiast liści będą wisieć komuniści...

Odpowiedz na tę wiadomość
 Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org