sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
"Państwo polskie istnieje jedynie teoretycznie" - to słowa Bartłomieja Sienkiewi

40-50 sztuk

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: "Państwo polskie istnieje jedynie teoretycznie" - to słowa Bartłomieja Sienkiewi

Nowości ze świata flock ;)

Re: "Państwo polskie istnieje jedynie teoretycznie" - to słowa Bartłomieja Sienkiewi

Witam, proszę o info, które salony fryzjerskie czynne są w niedzielę ( oprócz Kauflandu).
Pozdrawiam!

Państwo polskie istnieje jedynie teoretycznie" - to słowa Bartłomieja Sienkiewi

a dlaczego nie kaufland dobre fryzjerki sa

Na Ks. Janusza, przy skate parku i mini golfie jest sklep z dziecięcą odzieżą używaną. Ładne i nie drogie ciuszki mają.

nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie
Katon

Państwo polskie istnieje jedynie teoretycznie" - to słowa Bartłomieja Sienkiewi

ssij

Przepraszam keep ale jak twierdzisz ze w kauflandzie sa dobre fryzjerki to chyba strzyżesz się tylko na łyso, bo ja miałem to nieszczęście raz tam się strzyc u takiej pani z kolczykiem w nosie i odradzam wszystkim ten salon bo kobiecina zupełnie nic nie umie,

rudy błazen z druhem

nie chodzi o wyciaganie z dołka :P spotykamy sie profilaktycznie- teraz przygotowuje sie do matury bo bez pomocy byłoby ciężko....wiecie...jak sie startowalo z 2 z angola a teraz na mocna 4 to chyba coś znaczy

Kończysz rekrutacje. Jest pobór, dostajesz rozkaz, który podpisujesz - taka umowa o prace. Następnie jakiś tydzień jesteś na komendzie w której będzie pracował po przeszkoleniu. Kolejno idziesz na szkółkę która trwa 6 miesięcy (ja słyszałem że mają skracać do 5). Następnie wracasz do komendy do której Cię przydzielono wcześniej. Amen. :)

Polecam "Cztery łapy".

rudy błazen z druhem

Istnieje możliwość że zgubił kartę ale markę i konkretne szczegóły powinien znać np. jakiej firmy są manetki przerzutek albo czy miał błotniki dokładne kolory ramy w jakiej kolejności itp.

wow fachurka jestes.polecam ci lecznice w ktorej zechca z toba gadac.

Już mówię mój szwagier jest z dziewczyną która ma dopiero 20 lat on 11 lat starszy mają synka rocznego teraz w lipcu ma mieć 2 dziecko jest tam koszmar ona potrzebuje wszystkiego w sumie mały nie ma nic prawie do ubrania brakuje jej rzeczy na noworodka przyczyna alkohol dlatego poszukuje rzeczy żeby choć trochę jej pomóc.

u mnie inaczej mówili na spotkaniu informacyjnym - kończysz rekrutacje pasują Cie na policjanta w komendzie po czym masz tydzień wolnego i jedziesz na szkolenie 6,5 miesięczne do jednej ze szkół policyjnych, po tym szkoleniu zdajesz egzamin końcowy i następnie wysyłają Cie na 2 miesięczną służbe patrolową w jakiś zakątek polski a po tych 2 miesiącach wracasz do swojego miasta gdzie dalej zapewne służba patrolowa

161RDC30 odezwij sie na gg 4088549

rozmawiałem ze znajomym policjantem.. mówil ze nowi jacys sie kreca.. naborów nie było.. no i zapewne jakies plecaki poszły teraz mimo ze listy rankingowej nie było.. pożyjemy zobaczymy.. (i to chodzi o liczbę ok 20 os) chciałbym wiedzieć na jakiej zasadzie ich przepchali :P może to ci co odrabiali wojsko w policji na studiach? ale wtedy by mi powiedział co i jak..

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

Re: co robić

i może to jest pomysł?
Tylko koniecznie większy niż w Casablance.
Tam wchodzi 25 000 luda.
To rozwinęłoby wreszcie turystykę. Lgnęliby, jak pszczoły do miodu.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org