niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Urzekła mnie mądrość JKM :)

ja nie slyszalem o startych ziemiakach

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Urzekła mnie mądrość JKM :)

no no no no nono no ! do mnie od lat kierowcy przyjezdżają , ja prowadze mobili po łomży i kazdemu antene zestroje a Ty co masz?
Jest taka sprawa ze zajdą chłopaki zap***lą Cię wpi***olą tak że nie przeżyjesz i mnie nic nie zrobią

Re: Urzekła mnie mądrość JKM :)

MMonika a co ty tak ostro moze piszesz o sobie i czemu wyzywasz od grubasow paniusiu kur...a zesz mac....i gdzie to niby widzisz ze tyle jedza...
Osobiscie mam kolege ktory jje mniej odemnie i tyje a jje doslownie jak dla mnie kapke a drugi kolega ma ksywke pusty w srodku on zre jak opetany a chudy jak bat...'
Babo to genetyka wiedzie prym w odchudzaniu to wazne...oczywiscie wszelkie sporty pomagaja dieta i silna wola ale ty przedstawiasz ich jako leniwych obrzartych spaslakow...Spojrz w lustro laluniu kibic z ciebie napewno nie jest a jak chcesz udowodnic podaj linka na nk...

rudy błazen z druhem

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org