Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
wiersz o G.J i nie tylko |
dzis jest impreza na skype parku :"dawna strzelnica",konkursy,nagrody.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: wiersz o G.J i nie tylko |
dzięki jasiu
|
|
dobrze cwelom
|
|
Zespol "Jebni.j sie w dekiel" z przebojem: Dla ciebie pojebie....wal jak w dym...
|
|
Witam. Ktoś wybiera się na testy do SAPSP w poznaniu?
|
|
spademopn jak bys mieszkal na prusa 8 to by cie juz dawno stad na kopach wyniesli "D"D"D
|
|
dmuhnij baranowi w dupe asz mu siem rogi wyprostujom !!! rudy błazen z druhem
|
|
Ty to powiedz jaki ch*j Cię tu przyniósł na ten kanał , powiedz debilu pie*******lony, dzwoń na policje, już raz k**wa zadzwoniłeś , dzwon na policje przedstaw!!!! jaki ch*j Ty przededł na ten kanał , debilu pie*******lony, ośle, żydzie Ty !
|
|
Glupie pytania i takie odpowiedzi niech se poslucha radia to znajdzie odpowiedz....fani disco polo lanczta siem....
|
|
Po taką cholerę , aby taki osobnik jak Ty miał powody do wieczornego rozważania , które i tak do niczego nie prowadzi. Traktuj niektóre wypowiedzi z większym dystansem a przekonasz się , że niektóre słowa tu napisane , są cytatami z CB radia ( wracam do dmuchania baranowi wiesz w co) a nie moimi poglądami na temat pożycia seksualnego
|
|
Dziś miałem TWO i TSF. Korzystałem z opracowania pana NOFX i zdobyłem 34 ptk na 40 możliwych. Pytania były standardowe tylko odpowiedzi zdarzały się zupełnie inne niż w opracowaniu NOFX. Ogólnie 6 mnie zaskoczyło ;) Test sprawnościowy był trochę śmieszny XD jak wf w szkole. Spokojnie udało się zrobić 1:28 sec. Pierwszy etap to łatwizna. Dalsze to będzie jatka xD
|
|
uuuaa to chyba normalne
|
|
Auu tak jak mówisz facet Prusa 8
|
|
nie wiem wlasnie...mowili ze gdzies jest taki serwis co nie dość że ostrzy noże to i SWRa ustawia :D
|
|
Towarzystwo Przyjaciół Dzieci ŁOMZA ul Prusa 8
|
|
lubie kranowe...ale ostatnio jak lyknelem to przypomnial mi sie Bialystok;)) tam to maja wode
|
|
ja pije yerbe i nie polecam ci kupywac w lomzy...goscie sobie takie ceny ponabijali ze to szok,wez odwiedz: http://www.yerbamarket.com/Promocja-spromo-pol.html#mid kupilem na przeciwko statoil to za 100 gram wywalilem z 10zl-5zl?! a w tym sklepie dalem 20zl za 1kg...jeszcze zalezy jaka chcesz..czy smakowa,czy na odchudzanie aa i polecam pic w calabazie przez bombille;)
|
|
Chloru == == Podczas oczyszczania wody, pewna ilość [[podchlorynu sodu]] (patrz [[bleach]]) został wprowadzony w celu ograniczenia ryzyka wzrostu bakterii lub ataku terrorystycznego bakterii. ((Refnec | ilość podchlorynu dodał rośnie wraz z odległością od centrum leczenia i użytkownika końcowego)). Smak wody chlorowanej może zniknąć w nos, ale nie w [[usta]], dając siedzieć przez godzinę w karafki otwarte.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |