Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Donald Tusk Pendolino 290 km/h-Piechociński: nie płaćmy za Pendolino? |
dostanme chocolade ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Donald Tusk Pendolino 290 km/h-Piechociński: nie płaćmy za Pendolino? |
A ja uważam, że nie ma co się pchać do ambulansu. Wady? - na pewno będzie dużo osób, więc zrobi się tłok - poza tym będziecie czekac w upale, co nie wpływa korzystnie na organizm Lepiej oddać krew w szpitalu w RCKiK w Łomży (na I piętrze w pierwszym budynku). Centrum działa codziennie od 7.30 do 13.30, a w środy chyba do 18, więc możemy sobie iść kiedy tylko sobie wymarzymy. Ponadto będziemy czekali w duzym klimatyzowanym pomieszczeniu na wygodnych fotelach, przed TV z kawą i soczkiem w ręce. Zero pośpiechu, a siedzieć możemy tam ile chcemy (jak się nam zrobi słabo itp.) Wiem, co mówię, bo oddawałem wiele razy krew i osocze w Łomży, a oddawałem też w Wawie w ambulansie. "obsługa" i tu i tu była w porządku (co dziwne w polskiej służbie zdrowia), ale w ambulansie oddanie krwi skończyło się wymownym gestem pielęgniarza "już" i było trzeba iść już, bo nastepny w kolejce czekał ;) SAMĄ IDEĘ ODDAWANIA KRWI JAK NAJBARDZIEJ POLECAM, ALE PIERWSZY RAZ ZDECYDOWANIE W RCKIK, A NIE AMBULANSIE. Ambulans jest dobry do jeżdżenia po wioskach, miasteczkach, szkołach itp, ale jak możemy to zrobić normalnie w RCKiK to nie ma co się pchać do ambulansu :)
|
|
to się dzieje na oczach straży miejskiej tylko pseudo strażnicy się boją tych żuli nie raz byłem świadkiem jak chlali wódkę na skwerku pod drzewkiem a strażnik przechodził obok i tylko zwiesił głupią gębę ze wstydu
|
|
w melinie pozamykac, niech sie jedza sami z soba,
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Może i śmierdząca ale przynajmniej mieszkańcy wspierają sie żeby była u nich impreza. a u nas co?? Łomża na 12 śmierdzącym miejscu. Wstyd
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |