środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Jazda na Brzezińskiego

Zgadzam sie z Mephisto i Tomkiem25, a Halina chyba na zly oddzial trafila. Za bardzo uogolnila, to samo moze tyczyc sie kazdego zawdu. A jesli dasz czekolade w ramach podziekowania, to napewno duoz nie stracisz. Halina a Ty w jakim zawodzie pracujesz? Nigdy nie dostalas "czekolady" w ramach podziekowania? Zebys chociaz tydzien popacowala w szpitalu, w warunkach gdzie wszytkiego brakuje, moze zminila bys zdanie. Jak na 20 pacjentow przypada jedna pielegniarka, gdzie sa i tacy ktorym sie nie chce do toalety isc i robia pod siebie i trzeba ich umyc i przebrac, wówczas moze zminila bys zdanie, pracujac w takich warunkach

Otwórz umysł, zamknij usta...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Jazda na Brzezińskiego

Skoro takie masz dane ,to sprawdź zachorowanie noworodków z 1986 i 1987 roku w Polsce.A zobaczysz,że dane ,którymi dysponujesz są bardzo ogólne.No chyba ,że Jesteś kolejną osobą ,która dała sie nabrać na RADZIECKĄ PROPAGANDĘ:p

Kolejne krzywdzące uogólnienia, nie pomyślałaś Halina, że nie wszystkie pielęgniarki biorą?

Znacie powiedzenie 'wszędzie dobrze gdzie nas nie ma'? Doskonale pasuje do sytuacji. Możemy cokolwiek powiedzieć tylko na temat zawodu z którym mamy lub mieliśmy styczność. Większość z Was nie ma pojęcia o pracy takiej pielęgniarki, wystarczy popatrzeć na wypowiedz typu 'nie chce im się tyłka ze stołka ruszyć'. Pieprzycie głupoty nie mając pojęcia o zawodzie.

Najlepiej usiąść i komentować: policjanci biorą, pielęgniarki biorą, politycy pierdzą w stołki, nauczyciele biorą i się obijają, rolnikom za mało, etc.

Halina, zrobiłaś coś, żeby zdemaskować pielęgniarkę, która chciała kasy i uchronić przed takimi głupimi i bezmyślnymi komentarzami inne uczciwe osoby? Gdzie jest ordynator? Przeszło Ci przez myśl, ze to jest karalne?

Ja wiem, że kiedy mamy kogoś w szpitalu zrobimy wszystko żeby było dobrze. Tylko wypadałoby zauważyć pewną różnicę pomiędzy tym, że sami dajemy komuś coś, a tym, że ktoś bezczelnie się tego domaga. Każdy ma prawo podziękować pielęgniarce czy lekarzowi za trudną pracę, ale do cholery miejmy jakąś godność i ujawniajmy takie przypadki o jakich pisze Halina.

Pozdrawiam wiosennie,
Kasia

PLASK....
c3 vs Damiano 1:1 :P

PLUSK....
Damian vs C3 - 2:1, i przedstawilem soebie to wiadro, no i niestety mokry jestem, ale w zanadrzu psikawak byla i PLASK... 1:1 (Kaschia)

Ja oblewam bardzo zimną wodą Damiana, c3po i Kaschię. PLUSK, PLUSK, PLUSK !!! 3:0
Mwuahahaha...:)))

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org