Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jazda na Brzezińskiego |
Zgadzam sie z Mephisto i Tomkiem25, a Halina chyba na zly oddzial trafila. Za bardzo uogolnila, to samo moze tyczyc sie kazdego zawdu. A jesli dasz czekolade w ramach podziekowania, to napewno duoz nie stracisz. Halina a Ty w jakim zawodzie pracujesz? Nigdy nie dostalas "czekolady" w ramach podziekowania? Zebys chociaz tydzien popacowala w szpitalu, w warunkach gdzie wszytkiego brakuje, moze zminila bys zdanie. Jak na 20 pacjentow przypada jedna pielegniarka, gdzie sa i tacy ktorym sie nie chce do toalety isc i robia pod siebie i trzeba ich umyc i przebrac, wówczas moze zminila bys zdanie, pracujac w takich warunkach Otwórz umysł, zamknij usta...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jazda na Brzezińskiego |
Skoro takie masz dane ,to sprawdź zachorowanie noworodków z 1986 i 1987 roku w Polsce.A zobaczysz,że dane ,którymi dysponujesz są bardzo ogólne.No chyba ,że Jesteś kolejną osobą ,która dała sie nabrać na RADZIECKĄ PROPAGANDĘ:p
|
|
Kolejne krzywdzące uogólnienia, nie pomyślałaś Halina, że nie wszystkie pielęgniarki biorą? Znacie powiedzenie 'wszędzie dobrze gdzie nas nie ma'? Doskonale pasuje do sytuacji. Możemy cokolwiek powiedzieć tylko na temat zawodu z którym mamy lub mieliśmy styczność. Większość z Was nie ma pojęcia o pracy takiej pielęgniarki, wystarczy popatrzeć na wypowiedz typu 'nie chce im się tyłka ze stołka ruszyć'. Pieprzycie głupoty nie mając pojęcia o zawodzie. Najlepiej usiąść i komentować: policjanci biorą, pielęgniarki biorą, politycy pierdzą w stołki, nauczyciele biorą i się obijają, rolnikom za mało, etc. Halina, zrobiłaś coś, żeby zdemaskować pielęgniarkę, która chciała kasy i uchronić przed takimi głupimi i bezmyślnymi komentarzami inne uczciwe osoby? Gdzie jest ordynator? Przeszło Ci przez myśl, ze to jest karalne? Ja wiem, że kiedy mamy kogoś w szpitalu zrobimy wszystko żeby było dobrze. Tylko wypadałoby zauważyć pewną różnicę pomiędzy tym, że sami dajemy komuś coś, a tym, że ktoś bezczelnie się tego domaga. Każdy ma prawo podziękować pielęgniarce czy lekarzowi za trudną pracę, ale do cholery miejmy jakąś godność i ujawniajmy takie przypadki o jakich pisze Halina. Pozdrawiam wiosennie, Kasia
|
|
PLASK.... c3 vs Damiano 1:1 :P
|
|
PLUSK.... Damian vs C3 - 2:1, i przedstawilem soebie to wiadro, no i niestety mokry jestem, ale w zanadrzu psikawak byla i PLASK... 1:1 (Kaschia)
|
|
Ja oblewam bardzo zimną wodą Damiana, c3po i Kaschię. PLUSK, PLUSK, PLUSK !!! 3:0 Mwuahahaha...:)))
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |