sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Balcerowicz ostro o rządzie: koniec tolerancji dla picu! To obraża inteligencję

Proszę o informację czy dziś po 16.00
w Łomży będą jakieś atrakcje dla dzieci.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Balcerowicz ostro o rządzie: koniec tolerancji dla picu! To obraża inteligencję

!

Re: Balcerowicz ostro o rządzie: koniec tolerancji dla picu! To obraża inteligencję

Jasiu Tobie tez wszystkiego najlepszego;)) dzieki, ze nie zapomniales o Nas;-)

bez powodu byś tego nierobila? kłamiesz aby jej zaszkodzic i tyle niewtracaj sie w cudze życie bo nie masz żadnego prawa do tego!!!

rudy błazen z druhem

i nie wiem ktora tu cyferka dominuje? bo na pewno nie kokpit

nie rower tylko motorower z wyszej polki

Ty ale Kolegium Jezuickie to przodek I LO, a nie II Oo...

W latach 1948-1998 w Łomży na ul. Bernatowicza istniało Liceum Ogólnokształcące im. T. Kościuszki. Przez wiele lat było ono było jedynym liceum w Łomży. Kiedy w mieście zaczęły powstawać nowe licea, do nazwy dodano cyfrę rzymską I.

Oprócz Liceum Ogólnokształcącego funkcjonowało jeszcze w Łomży Liceum Pedagogiczne.
Mimo, że przez wiele lat było tylko jedno liceum w Łomży, ale Łomża nie była przez to pustynią pod względem szkół. Były szkoły lepsze od Liceum Ogólnokształcącego. Łomża od zawsze była miastem kształcącej się młodzieży.

http://www.wspolczesna.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20080927/REG20/74750945

Ten list zacznę tak :
słyszałem że jestem mym wrogiem,
i że życzysz mi źle więc ja też źle życzę tobie.
Co to ***** za leszcz, co oczernia bez powodu
i chce cię widzieć na dnie bo sam puka w dno od spodu.
Niech zgadnę to zazdrość, chciałbyś być w moich butach
tylko poproś suko dostaniesz w gębę buta

kurwysyny psie oddechy bez pośpiechu
jeszcze się spotkamy ty podczłowieku.
Jeszcze się spotkamy i jeszcze zobaczymy
Jaką trudność wtedy sprawi wam przełknięcie śliny.
Jeszcze się spotkamy i wtedy ci wyjaśnie ile
dla mnie znaczą kuro twoje baśnie.
Sam zrozumiesz wszystko, opluty na glebie

Nikomu źle nie życzę lecz ty jesteś wyjątkiem
te słowa sprawią ze zatańczysz jak oblany wrzątkiem.
I dodam jeszcze jedno szacunek to świętość,
nie szanujesz dobrych ludzi to zapłacisz za to gębą.

Kuro nie wziąłeś do serca ostrzeżenia
to teraz rozkminiaj co masz do stracenia.
Pobawimy się, ja będę kłusownikiem ty sarenką,
wpadłeś już jak debil we wnyke teraz czekaj na mnie
lub zdychaj powoli w końcu cię dojadę i nauczę pokory
nie chodzi o fakt lecz chodzi o zasadę,
dostaniesz karę **** na ciebie kładę.

To twoja ostatnia szansa, dobre życie w dobrym stylu
nawet spedalony jamnik będzie walił cię od tyłu.
Zrobi z ciebie garstkę pyłu, lojalności płomień spali
na osiedlu z jonitem raz na psiarni cię jebali

Dedyskuję ta nutę szperkowi i cytruskowi z imieniu tego co nie może się bronić

Czy ktoś mógłby wrzucić jakąś zagadkę? Jeśli znów ja, to będzie zbyt natrętne z mojej strony ...

Ej lamuski wy chcecie zadisujcie na mnie spoko czekam na odpowiedź do zobaczenia na forum psie oddechy

a co ja Jarek jestem, żeby za życiowego partnera berać kota? :P

marek32 napisałeś: między facetami a kobietami jest spora różnica, mam na myśli to, że faceci są prości i przewidywalni, kobiety ciężko rozgryźć

niestety z tym się nie zgodzę. Z nicka wnioskuję, że jesteś mężczyzną.
Faceci wcale nie są prości i przewidywalni, dla mnie są to istoty może nie bardziej, ale tak samo skomplikowane jak kobiety :) i między innymi w tym Wasz urok.
Strasznie ciężko przewidziec jak zareagujecie na daną sytuację. Gorzej niz z babami :P

Co mu zrobią ? Toż to chory człowiek.

Znajoma miała wesele w enecji to mówiła, że było nawet fajnie jedzienie oki tylko że było trzeba wchodzić na piętro.

Ja miałam wesele w Janowie około Łomży sala była tak udekorowana że nie było trzeba nic robić, z jedzieniem to się z właścicielem można było dogadać i też jak ktoś chciała to tort zamawiał że nie było trzeba z tym latać po cukierniach.

Dzieci dzieci ... ah te dzieci.
Za moich czasów takiej kolby nie było.Teraz to masa bezrobotnych hip hopowców.

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

ludzie a żeby wam tak zginęła Weronika!?! to co byście nie byli w rozpaczy?
Ps.Zapraszam na stronę z moimi teledyskami http://tnij.org/twoja-muzyka

Ale reklama .....

Jak poczyta inne twoje posty to dalekim łukiem cię obejdzie. Nigdy nie wiadomo co ci odbije.

Witam :)
Czy ktoś orientuje się czy w Łomży bądź okolicach można kupić szczeniaka rasy Mops? Jeżeli tak to bardzo proszę o podanie kontaktu.
Zapytam też czy wiecie może jakie psy dostępne są w hodowli w Małym Płocku i Konarzycach?

Szukaj w Diuku albo na zjezdzie.moze tam ja przechwycili...Teraz takie atrakcje w cenie.a moze wygrala casting do tanca z gwiazdami????
dzis to wszystko jest mozliwe....Lecz zycze jej dobrze...Jak leciala na ostroleke bez migacza to moze uwaga pirat i tvn turbo.Bez prawka na gazie i do pierdla...

Ale to już nie jego zmartwienie.

chodzi mi o rekrutacje w KPP piła czy jest wyznaczony termin składania
papierów na ten rok?

Ale po szczebiotkę to na Zjazd do Biebrzy;D

Wielka Gala DISCO POLO-DANCE -04 CZERWIEC(PIĄTEK) FORT 2 PIĄTNICA.Wystąpią : GRAND,COOL,MALGORZATA,ITEX

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org