poniedziałek, 06 stycznia 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
To musicie wiedziec dla wlasnego bezpieczenstwa

post równie debilny jak i jego autor

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: To musicie wiedziec dla wlasnego bezpieczenstwa

sprzedam 3 opakowania zelixy 10 mg po 30szt!! cena 330zł wraz z wysyłką... zela została mi po mojej kuracji niestety teraz nie moge jej jesc ponieważ zaszłam w ciążę..! prosze o email: essi-zdobywca@wp.pl

:( Boli Was brzuch..?
Podobno teraz panują wirusówki, mnie od wczoraj skręca z bólu.. Jest w dole brzucha i tak ćmiąco kłuje z przerwami.. Co to jest..? :(

PS. Może temat wydaje się beznadziejny ale naprawdę mam problem i wcale nie chce wywoływać głupich dyskusji..Tylko nie wiem czy mam iść z tym do lekarza czy przeczekać bo teraz większość tak ma....?

Poj.b !!!!!!!!!

poczekaj upewnij sie , moze przejdzie , a najlepiej to przyloz cos do brzucha, nie wiem, jak bylam mala to babcia mi przykladala goraca fajerke z kuchni, wiem ze kuchni weglawych juz nie ma, i nie ma fajerek :(

mnie nie boli ... zalapales cos :))))

rudy błazen z druhem

BlackRoyal :

napisałaś: no ale skoro ktoś lubi być tacy jak wszyscy i nie mieć własnego zdania to już jego wybór. Ja przyszłego życia takiej osoby nie widzę i szczerze współczuję.

po pierwszym poście myślałam że jesteś osobą na poziomie. ale skoro oceniasz mnie i stwierdzasz ze ja nie mam dalszego życia z Tą Osobą po przeczytaniu kilku moich postów to naprawde JA szczerze Ci współczuję Twojej ułomności umysłowej. Wyrażaj swoje zdanie ale ode mnie wara, NIE OCENIAJ !!

franio zamknij się przynajmniej teraz kiedy jesteśmy potrzebujący, kase na stół.

1. google>hodowla mops>szukaj/enter>pierwszy link
2. google>hodowla konarzyce>szukaj/enter>brak wyników
3. google>hodowla mały płock>szukaj/enter>brak wyników

Wiesz już o co chodzi?

Witam mam do spzredania Meridie 10 mg i 15 mg w takich samych dawkach zelixe :) osoby zainteresowane proszę o kontakt na nr 3974875 :)Lek był zakupiony w polskiej aptece zanim go wycofali. Posiada ulotkę i termin ważnosci 2011 i 2012 w zależnosci jaki lek :) Osoby zainteresowane prosze o pisac :D Oferta ważna do wyczerpania zapasów a mam juz ich baaaardzo mało !!! WYSYŁAM TYLKO ZA POBRANIEM !!! :) Pozdrawiam ;*

raczej to drugie zycie bez przyszlosci skocz z mostu bo inaczej nie ma sęsu:)

brawo chlopaki za akcje! potrzebujacym napewno sie przyda byle co.
No i bym zapomnial, brawo tez dla tych co tutaj tak milo sie wypowiedzieli, robicie z Łomży najgorsza wioche(bez urazy dla ludzi ze wsi), pokazujecie jaka Łomża to hamy.. Wstyd mi za Was.

chodzi mi o ruskich

Paru łepków sie pobiło wielkie mi tu hallo

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org