Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Tuskolandia-"Masz garaż, płać podatek za luksus" |
to nie wykolejenie lecz upośledzenie
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Tuskolandia-"Masz garaż, płać podatek za luksus" |
a cycki duże ma ?
|
|
Jedna wielka szopka i telewizyjna propaganda każdy zdrowy o umyśle łomżyniak wie co Ci czeczeni potrafią bujają się na lewo i prawą to jest karygodne że takie coś mamy w mieście bo ich zachowania można odnieść do zachowań zwierząt bez kultury bez szacunku szczególnie Ci którzy stoją na St.Rynku rżną kozaków jakich mało przejść koło nich to się gapią jak ..... Panoszą w naszym miasteczku do czego dopuściliście Wy władze!!!! To nie Anglia to Łomża Nasza Łomża!!!!!! Każdy o tej zasranej tolerancji będziemy im na wszystko pozwalać to z tego miasteczka zrobią nam ZOO i będą chodzić z meczetami po ulicach. Co to ma być za tolerancja jak w South Parku pokazali Mahometta a oni chcą wszystkich wytłuc co to ma być, a wy ich traktujecie jak nie wiadomo kogo !? I jeszcze jedno skąd oni wyrwali tego "błazna" ?? Chłopie mam gdzieś gdzie byłes to jest Polska Łomża a nie jakas Anglia światowcu!! Przykry koleszka z niego czeczeni sobie znaleźli pryncypała ale jakiś on taki nijaki i kiepsko z kartki się uczy bo to było mało przekonujące, kariery to Ty nie zrobisz u nas a te Twoje opowieści są poprostu bardzo przykre i żenujące bo domyślam się że Ty o tej sprawie tak napawde gówno wiesz a się wypowiadasz a nie powinieneś więc zrób jeszcze jeden wywiad i przeproś wszystkich Łomżyniaków za te obsceniczne słowa z Twoich ust i przyznaj się że nie jesteś do końca poinformowany w tej sprawie i to było działanie pod presją i pokazania się w ogólnopolskiej telewizji Łomża oczekuje sprostowania od Ciebie chłopcze bo robisz z nas katów tak samo te Czeczenki tyle świata macie a przyjechaliście do biednej Łomży i te grożenie że się podpali to pokazuje wszystko o ich narodzie szkoda tylko ze nie pokazali czeczenów z nożami jak się wożą po łomżyńskich ulicach. TELEWIZYJNA KŁAMIE!!!!
|
|
Np w office biuro czy jak im tam, na legionów po drugiej stronie dawnej Drzewnej. Cena ok 12 zł - wszystko zależy od tego jak bardzo się w niej rozpisałaś ;) a mianowicie od grubości :))
|
|
Ok dziękuję :-)
|
|
nie kazdy jest zdolny do skruchy
|
|
jak sie pospieszysz to Cie przyjma, przed 12 kazdego dnia
|
|
nie ma dawki dziennej i nie bedzie
|
|
k....a ludzie, ale wy beznadzie4jni jesteście. od tego jest policja żeby mogła parkować tam gdzie jest to potrzebne i jak najbliżej miejsca zdarzenia. gdyby zaparkowali dalej i nie zdążyli dotrzeć na czas na interwencje to byście pisali że za daleko stanęli. zastanówcie sie trochę. oczywiście krytykują ci, którzy mają jakieś problemu z policja tzn choćby drobny konflikt z prawem. ja bym im jeszcze strzelac pozwoliła do gówniarzy, którzy krzyczą za nimi JP itp. trochę szacunku
|
|
Proponuję również lepszą jakościowo, ręcznie wykonywaną oprawę pracy dyplomowej. Cena jest podobna. Szycie i klejenie pracy (w porównaniu do samego zaciskania jej) daje trwałość - kartki nie rozpadną się w krótkim czasie. Swoje prace dawałam do takiej oprawy i do dziś (choć minęło sporo czasu) moje prace są pamiątką i przetrwają wieeele lat. Mam maila do kogoś kto się tym zajmuje sylw_ia1@wp.pl Proszę pytać, może jeszcze ktoś Wam będzie mógł pomóc.
|
|
ostatnio ustawiłam sobie dzwonek w telefonie piosenka facet to świnia:D i kiedy telefon zadzwonił mi w autobusie to myślałam ze pekne ze smiechu:D kazdy sie na mnie patrzył...:D a wy co o tym myslicie..... pozdrawiam...:)) „Kto chce odnależć samego siebie, musi nauczyć się obcować z innymi..."
|
|
zgubiono 4 klucze wraz z elektronicznym chipem w kolorze szarym uczciwego znalazcę proszę o kontakt 504 262 580
|
|
anetka89 nie nie dostałem jeszcze skierowania.. a to oświadczenie podpisywałem z 3 tyg. temu.. podejrzewam, że wszystko ruszy za jakiś miesiąc, jak ze szkółek powychodzą rekruci z 31grudnia..
|
|
ja proponuję jechać do gazozbytu na krasce
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |