Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Odezwal sie moj idol Antek |
Ja myślę że każdy powinien mieć te dni wolne.każdy ma prawo odpocząć...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Odezwal sie moj idol Antek |
nie masz pieniedzy chcesz zrobic skladke??????????????
|
|
właśnie . Ty lepiej Kajtka szukaj !!!!
|
|
Jeśli ktokolwiek mówi, że uczą się tam grzeczne dzieci albo 'podlizusy' (co to za słowo w ogóle ? ;p )to znaczy ze ten ktoś się tam nie uczył, pewnie nawet nigdy tam nie był, wiec NIE MOŻE zbyt wiele na ten temat wiedzieć. Najcześciej takie opinie biorą się z głupoty tego kto to mówi, albo powtarza, że ILO to szkoła "gówniana". Zazwyczaj jakieś dziecko nie zbyt mądre usłyszy od znajomych równie myślących, że jakaś tam koleżanka kogoś tam uczyła się w ILO i musiala się przepisać, bo beznadziejne osoby i nauczyciele i wszystko do bani. To znaczy, że ta osoba była zbyt denna na taką szkołę ;) Ale oczywiscie wszystkim tak to się tłumaczy, że jeśli komuś nie wyszło to wina szkoły. No na pewno tak nie jest, ale ta pożal się Boże opinia idzie dalej i rozszerza się wsród ludzi z bardzo małymi ambicjami, którzy raczej nie myślą nad tym co mowią. Nie wiem jak można uważać ILO za złą szkolę. Jeśli chodzi o naukę i wyniki wszystkich konkursów, olimpiad i matur to są ZAJEBIŚCIE dobre. Kiedy ktoś uczy się w ILO to praktycznie może być pewny, że zda mature, nie wie tylko jak dobrze. Fakty mówią same za siebie. Nauczyciele są normalni. Uczniowie nie są "grzeczni" tylko w wiekszosci ( bo jak wszedzie są wyjątki ) ambitni, zdolni i MYŚLACY, czego nie mozna powiedziec o tych którzy na ILO gadają zle. I wyobrażcie sobie, że uczniowie ILO wcale nie uczą się 24/7 ;]
|
|
włącz pralkę i się wsłuchaj.
|
|
glowa ci odpadnie od tej paplaniny
|
|
Nie oddaje ;) zmiana planów jest jednak sezon jest dużo ludzi przychodzi więc odpuszczam sobie drugi biznes :) w ten wszelkich starań będę dokładał aby każdy klient był zadowolony. Spróbuje zrobić 24/7 Drugie rożno z wołowiną 1-3 maja otwarte od 14.00 - 22.00 Łomża nalewak 3.50zł :) Jeśli chodzi o godziny wieczornę to zapraszam osoby +40 bo takie tylko wieczorem przychodzą na gyros i piwko.
|
|
rzetelny jak mozna zgwalcic plod???? nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Fionix napisała: a ja chodze z czeczenem ma na imie Abdul i jest fajny. I jedziemy na wakacje tam i bedzie cudnie ;D Skoro jedziecie na cudne wakacje tam to skąd ta propaganda że uciekają z własnej ojczyzny bo są tam prześladowani?Mówie wam ludzie, to jakaś propaganda jest że i prezydent i policja ich tak bronią.I wogóle dla nich to wszystko a dla Łomżyniaków to tylko ochłapy.I to też jak zarobisz ciężko na nie.
|
|
do lasu jednaczewskiego pod namiot
|
|
co ty mi ??? w dupe ???? kiedy ????wiesz cos o tym????
|
|
nie wrzucaj w ogole takich smieci ... ; o
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |