Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Na których uczelniach wykłada były z-ca dyrektora szpitala |
VizeV jaki motor w nim miałeś?jak byś mógł to napisz coś,o wadach zaletach,może za jakiś czas bym sobie poszukał jakiegoś poldka w gazie jako drugie auto do 2tysi żeby się potłuc z pół roku rok.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Na których uczelniach wykłada były z-ca dyrektora szpitala |
Wariantów wyjścia z zaistniałej sytuacji, może być wiele. Opowiadał mi kolega, jak to w mleczarni w Grajewie, do jakiejś-tam rury, wgramolił się szczur. A że na wszelkie sugestie i perswazje, pozostawał obojętny, zdrugiego końca, wpuszczono trochę mieszanki acetylenowo-tlenowej. Aby się zaciągnął, po czym podano mu ognia. Rezultat był taki, że na ścianie, na wprost wylotu-ukazała się płaskorzeźba. Wyglądem i kształtem przypominająca szczura, aczkolwiek w nietypowej pozie.Lecz jeśli chodzi o mieszkanie, to możliwe że stosowanie acetylenu nie będzie najlepszym pomysłem. Efekt mógłby przerosnąć oczekiwania. Być może, inni mają bardziej radykalne sposoby. Trzeba wybrać-the best. pozdrawiam
|
|
A swoją drogą to chyba nie w porządku żeby ptaki mogły wygodnie wchodzić do szybów wentylacyjnych. A mogą. Jakiś czas temu mieszkałam na ul. Ks. Anny i tam w każdym wylocie wentylacyjnym mieszkały ptaki. Kratek od zewnątrz nie było a w mieszkaniu wieczorem słychać było wyraźnie odgłosy ptaków w wentylacji. Z higieną to niewiele ma wspólnego.
|
|
Zgłosiłabym to do administracji. To wina spółdzielni, że nie zabezpieczają wylotów wentylacyjnych.
|
|
Dzięki,to się dowiedziałem :D chyba się pomyliłeś,więcej wad niż zalet, ale co tu chcieć za taką kasę.
|
|
no bajerka poleciala:)
|
|
Ja nie bede gorszy. :* pozdro marta a
|
|
moj tez sie zgubil, ale go znajde, :) poszedl na psio a jak go znajde to mu dam w d:)
|
|
W tym roku będzie Rajd Mechaniaka. Więcej szczegółów napiszę jutro.
|
|
mowiono mi o Wenecji na Poznanskiej(wszystko w cenie) ale jak tam sie jedzie to nie wiem
|
|
reno tszymaj sie z daleka od francuzów za taką sume kupisz volzwagena polo a w ostateczności cinkciaka
|
|
No właśnie !! sprzedawaj jeszcze kondony piwo cygara itp i odraz zrob w tym komis np telefonów to będzie czysty biznes !
|
|
a co on ku rwa jest robokops
|
|
Witajcie! Czy ktoś juz z was słyszał cokolwiek o majówce w Łomzy? Czy miasto organizuje jakąs impreze plenerową z koncertem?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |