Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dlaczego prawica nie znosi Owsiaka? Bo jest od niej lepszy |
jeszcze oglupiejesz jak tyle kasy ci dam haha
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dlaczego prawica nie znosi Owsiaka? Bo jest od niej lepszy |
skad znasz moja cene
|
|
Witam, czy szanowni forumowicze znają sposób na dorobienie dodatkowych pieniążków?
|
|
nie znam ,wlasnie szukam jakiejs roboty chociazby za grosze u jakiegos mechanika zeby samochod troche poznac .
|
|
puszki,makulatura,butelki, konfidentura.....z tym ostatnim sie zastanow czy warto.... ;)
|
|
Siema moge ci sprzedac pokemon gold i park juraski 2 za 60 zl e-mail: diavolo221@o2.pl rudy błazen z druhem
|
|
Drobne wyjaśnienie: Temat powstał w wyniku impulsu, jakim był wieśniak ze Starej Łomży, który wyrzucał śmieci. Nie uważam, że tylko tam mieszkają wieśniacy, można ich spotkać wszędzie - zarówno tam jak i w Łomży, w Warszawie czy innej miejscowości/wsi. Słowo wieśniak w kontekście tego tematu odnosi się do brudasów wyrzucających śmieci na pola, do lasu czy gdziekolwiek indziej. Nie mam tu w żadnym wypadku na myśli osób mieszkających na wsi, bo jak wspomniał wcześniej Quentin: "Wieśniactwo to nie kwestia pochodzenia, tylko stan umysłu.". Krótko, choć rzeczowo temat podsumował użytkownik Wtorek: "mnie bardziej chodziloby, ze to banda brudasow i slums sam" Wszystkich, którzy śmiecą i obraża ich nazywanie przeze mnie wieśniakami przepraszać nie zamierzam - jest to moja opinia i jedyne co mogę to przytoczyć pewien mądry cytat: "Przykro mi, jeśli mój język panią (pana) obraża, ale nie może on obrazić pani bardziej niż świat, jaki pozostawiło mi po sobie pani pokolenie." Z niecierpliwością czekam na odpowiedzi typu: -Prawdopodobni nie jesteś "wieśniakiem" od czasu, kiedy Twoi Starzy sprzedali dwie przyczepy jęczmienia i ulokowali Cię w mieście. -spierd...j marcinku spierd...j -Słoma z butów i kompleksy wyłażą. itp itd
|
|
Czesio robisz jaja z forum to czego się dziwisz że tyle osób na ciebie naskakuje. Żebyś ty chociaż jakiś humor reprezentował..., a nie jakieś tam żałosne wypociny. Zawsze jak napotykam się na jakiś twój post to rekakcja jest ta sama "jeja" i skrzywiona mina :D :D :D :D Co do tematu to ja bym polecał np. forty z tym że teraz jest problem z kleszczami, bona, skansen, drozdowo, wizna, grobla jednaczewska, strzelnica w Piątnicy na fortach,tak ogólnie dla nas to może jest banalne bo my znamy to wszystko bardzo dobrze i jest to już nudne ale akurat mogą znaleźć się takie osoby których to zainteresuje chociaż jednorazowo.
|
|
za poloneza to pewnie sporo przytuliłeś , to był atu plus z gazem czy bez ?
|
|
134 zl +oplata pocztowa 2,50 zl a odbior z tego co ostatno slyszalem okolo 85 zl
|
|
wiecej :P
|
|
nie ma za co
|
|
gutek: 1. Panie oczytany i wykształcony - bo skoro poprawiasz innych, musisz być lepszy - a w którym to fragmencie mojej wypowiedzi zauważyłeś drwinę? Ja jakoś jej nie widzę. To była subiektywna ocena działalności p. Sasinowskiego, do której – podobnie jak Ty – mam prawo. 2. Masz słuszność, że temat dot. miejskiego basenu, jako że jednak większość użytkowników postanowiła go przekształcić w dyskusję nt. działalności MOSIR-u w ogóle, takim się stał. 3. Skoro więc wyjaśniliśmy sobie – mam nadzieję – sprawę por. w pkcie 2, pomóż mi proszę: co mam powiedzieć mojemu chrześniakowi, który dzisiaj wraz ze swoją drużyną trampkarzy miał rozegrać mecz z Wigrami Suwałki, jednak spotkanie się nie odbyło, bo MOSiR w środku rundy postanowił przeprowadzić konserwację murawy? Jak mam mu wyjaśnić fakt, że został – użyję kolokwializmu – „olany” przez zarządcę miejskich obiektów sportowych? Że dzięki MOSiR-owi jego drużyna przegrała ten mecz walkowerem? W innych miastach można dbać o murawę w sposób, który nie koliduje z rozgrywkami, p. Sasinowski tego nie potrafi. Przez ponad tydzień w Polsce obowiązywała żałoba narodowa, płyty były nie używane. Wystarczyło konserwację przeprowadzić w tym okresie. Niestety, p. Sasinowski na to nie wpadł. Zresztą, to nie pierwsza rzecz, której ten Pan się nie domyślił. 4. Skoro już się czepiasz innych, że robią błędy, pozwól, że też coś Tobie wytknę: w j. polskim NIE ISTNIEJE forma MOSiR’u. Poprawnie jest MOSiR-u. Jak to było z tym źdźbłem i belką w oczach :-)?
|
|
pod japko
|
|
do lasku jednaczewskiego
|
|
podaj dokladny adres to przyniesiemy :)
|
|
moze jeszcze ktos ma jakies propozycje??
|
|
Treść jest ukryta
|
|
reprezentuje jeje :D:D:D:D:O:/
|
|
Jesteś moją kokainą... chodzisz w zbroi ?
|
|
Witaj, witaj-my Kitajce, a tu Kitaj.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
słucham ? na jaka reklame ? obiło mi sie o uszy ale słyszałem różne opinie na temat tego domu weselnego, wlasnie po to ten temat zeby dowiedziec sie czegos wiecej Pajacu !
|
|
no właśnie oddany do użytku a zastrzeżenia juz sa... wiec nie wypowiadaj sie jezeli nie masz nic do powiedzenia na ten temat. Twoje głupie gadki nie sa nikomu potrzebne a wrecz śmieszne z tym ogłoszeniem ;] chyba po to jest formum zeby zaczerpnać informacje prawda?;/ również pozdrawiam.
|
|
Możesz dogadać się z jakąś firmą i dla niej wystawiać na allegro i pilnować sprzedaży. Ktoś daje towar, ty robisz resztę - podział zysków i kosztów. " Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"
|
|
przy przystanku Prusa/Piłsudskiego, w pawilonie obok kiosku, sama niedawno zmieniałam tam fleki, jestem bradzo zadowolona
|
|
szczebiotka jaka Ty mądra/y jesteś... a może ktoś woli naprawić obcasy zamiast kupować sobie 101 parę butów nie sądzisz??!!
|
|
z tego co slyszalam obsluga szybka ale bez usmiechu tak lapu capu obsluguja,
|
|
ma ktos jakies linki z testami na multiselect jak szesciany itp itd ?
|
|
na Spółdzielczej już chyba nie mają miejsc, chyba że tradycyjnie po znajomościach :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |