Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Tuskolandia-Czy Rudy odpowie za klapę e-posterunku? |
kumpel też już od tego elektryka szczególnie podczas spożywania alkoholu robi się nieznośny, że czasem mam ochotę zayebać w pysk
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Tuskolandia-Czy Rudy odpowie za klapę e-posterunku? |
ty lepiej mi powiedz gdzie nie spuszczają, co ty wczoraj się urodziłeś?? sam masz takie czyste sumienie żyjesz tak przepisowo?? zrób sobie rachunek sumienia. A co do ludzi to wiekszosc bierze od litwinow ktos od nich kupuje i sprzedaje sobie gromadzi i tym zyje. a nie o ludzi z piekarni czy cos :D
|
|
I otóż to.. Najlepiej zgłosić się na ul.Dworną na przeciwko sądu i tam poinformują co i jak
|
|
wiem wiem , chodzi mi o całe bo w naturze juz kilka razy kupowalam i zawsze bylo dobrze tylko ze salony kosmetyczne w sobote do 15 otwarte wiec nie wiem czy do wieczora to bedzie mi sie tak dobrze to trzyamac jeszcze , a orientujesz si emoze ile to kosztuje u kosmetyczki?
|
|
ok 50-100 zl chyba kosztuje przyklejenie rzęs u kosmetyczki, ale jak kosmetyczka ci przyklei to będzie się trzymać bardzo długo... jak nawet rano przyklei ci kosmetyczka te rzęsy to będą się trzymać do następnego ranka
|
|
witam czy moze wie ktos z was ile kosztuje wynajecie adwokata? . sprawa dotyczy odmowy przyjecia mandatu. z gory dziekuje za odpowiedz.
|
|
niech spróbuje, może ustanowi jakiś precedens. Ostatnio udało sie naszemu rodakowi na wyspach. Także powodzenia :-) PS stawki jak powyżej od 1000 w górę
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |