Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
brutalny atak Kościoła na społeczeństwo postępowe |
no nie wierzę że tyle byków można popełnic w kilku zdaniach. Naucz sie najpierw polskiego He....
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: brutalny atak Kościoła na społeczeństwo postępowe |
zenek zrób cos , w koncu jestes saperem
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=xiqOoFpDAvI dla zainteresowanych
|
|
O JEZUSIE TYPOWY SAMOLAT PASAZERSKI I LOTNISKO POSIADAJA SYSTEM ILS CZYLI PILNUJE STARTU LONDOWANIA ITD. AUTOMAT W TYM PRZYPADKU LOTNISKO TEGO NIE MIALO BO NIE MUSIALO I NIE POTRZEBOWALO WIEC LADOWANIE ODBYWA SIE NA DOSWIADCZENIE PILOTA STANDART LUB PRZY ZLEJ POGODZIE NA OBLICZENIACH PILOTOW Z WIERZA KONTROLNA I TU JEST KRUCZEK
|
|
Hahaha buraki. Troszeczkę kultury osobistej. A co do Czesia, obyś ty w depresję nie popadł, ja mam życie ty masz 4lomza.
|
|
Dzieciaku pisalem, ze nie bede z toba rozmawial i przestan pisac z capsem, oraz wogoel sie udzielac w tym temacie bo nic nie wnosisz a tylko wprowadzasz zamieszanie i chaos, nie wiadomo do kogo piszesz i piszesz bezsensownie wyzywajac kazdego kto ma inne zdanie niz ty - typowy troll internetowy. A tu mozliwy motyw. http://dziennik.pl/wydarzenia/article581357/Rosjanie_boja_sie_gazu_z_polskich_lupkow.html
|
|
problem z pamięcią RAM albo windowsa zmień. Hhłopie ja miałem gorzej, kupiłem komputer to za pół godziny wybuchł pożar w domu. A właśnie mam pytanie. Gdzie kupiłeś komputer?
|
|
JAK TO TY FRAJERZE MASZ INNE ZDANIE JAK INNI PEDALE KIJ CI W DUPE NORMALNIE JUZ BYS BYL W MORDE WALONY ZA TAKIE TEKSTY ZYJ W SWOJEJ BAJCE KOPCIUSZKU MOZGOZJEBIE
|
|
mozna to tłumaczyc na dwa sposoby albo przypadkowi gapie albo....heh
|
|
pfff hahaha to uwierz!! lamuchu
|
|
Ogłaszam krótki komunikat. Z polecenia najwyższej rady mieszkańców postanawiam odwołać wszystkie imprezy w klubach oraz na prywatkach dla młodzieży do lat 18 na terenie Łomży aż do odwołania. W tym czasie młodzież ma czas na przemyślenie swojego zachowania i ma nakaz poprawy zachowania. W przeciwnym wypadku Będę odwoływał kolejne imprezy
|
|
Acha i jeszcze jedno "człowiek" wyłaniający sie z za drzewa to galążka znajdująca sie na pierwszym planie. Niewątpiwe jest natomiast to ze krecił sie ktoś miedzy kołami samolotu.
|
|
BARBADOS NIE ZAGRA! MCDONALD NIE ZAGRA! (ostatnio doszły mnie słuchy że gnoje organizują sobie imprezy w kąciku dla dzieci) RZYMIANKA NIE ZAGRA! 7KIER NIE ZAGRA! A lista wciąż rośnie....
|
|
Nie ma paniki jeszcze w tym kraju nie nauczono ich przyslowia "z igly widly" ... :).. To reawda wulkan narazie daje sie we znaki europia tu na islandi cisza lecz moze wiatr sie zmieni...Potrzebne beda maseczki lecz podejrzewam ze Reykjavik wyjdzie obronna reka... ;) Co do Katli bo taka ma nazwe ten najwiekszy moze on wywolac pewne komplikacje na cala europe lecz kiedy i czy wogule to zagadka.... Narazie miejmy nadzieje ze ten wygasnie jak najszybciej...mam dzisiejsze fotki z okolic Sellfos wulkan i tam widac jak na dloni,wiec nie jest to popirdulka.... Pozdrawiam......
|
|
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/e6b0bc77cdb3e9b9.html Dzisiaj tzn...wczoraj o 19.oo w drodze do Sellfoss rudy błazen z druhem
|
|
może też być problem tego typu że są na kompie zainstalowane 2 antywirusy. A jak wiadomo kilka antywirusów na kompie gryzie się ze sobą i mogą występować podobne historie.
|
|
zawsze były 4 pobory w roku tylko teraz nie wiadomo co ten rok przyniesie nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
pamięc ram dała by znak zrzutu pamięci po tylu restartach, ale przez dysk tez mozesz miec w sumie zrzut, jak nie zbadasz dysku i pamięci programem to do niczego dalsza rozmowa
|
|
i ile cie wyniosła wymiana kondensatorów
|
|
haha gosciu od kadeta jest niesamowity :D rudy błazen z druhem
|