Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Endek co „dobrze przysłużył się Ojczyźnie” |
P.Lasek
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Endek co „dobrze przysłużył się Ojczyźnie” |
Proszę o podanie informacji o kursach bardzo wcześnie rano, ewentualnie nr tel do kierowców .
|
|
Gdzie można płyty chodnikowe zabrać za darmo na działeczke ? PS. pisałem kilka godzin temu i co to ma być usuwanie postów ?
|
|
a masz cos z 4x100 R15 najlepiej z oponami i otwor centrujacy 59.1?
|
|
Poszukiwane osoby oszukane przez piasek794@wp.pl Sanok , podaje różne dane podaje numer konta 50 1020 5558 1111 1548 0900 0044 bądź 50 1020 5558 1111 1548 0900 0238 , możemy odzyskać kase proszę o kontakt madziusiek855@wp.pl
|
|
pensjonat pod różom
|
|
najtansze to sa bary przydrozne
|
|
tam gdzie lelaki zawsze parkują jak przyjeżdżają na egzamin. koło sklepu z drewnem
|
|
na ile bys nie zdała/zdał to Ciebie przyjmą
|
|
Opanujecie się, poważnie - leki to nie zabawa, a takie jak Zelixa czy Meridia tym bardziej... Sama byłam kiedyś potężna i poradziłam sobie dzięki silnej woli bo to o to chodzi, a nie faszerować się chemią i tracić rozum. Po takich lekach jak Zelixa itp. można doznać bardzo groźnych skutków ubocznych. Bez konsultacji z lekarzem nie radzę!!!! A dodatkowo otwarty, oficjalny handel lekami na forum i wygłaszanie ofert też nie są wskazane - troszkę rozwagi ludzie... Powodzenia!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |