Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jest ratunek dla paplika. |
A ja chętnie odstąpię sale na 21 sierpnia Karczma Pod Topolami
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jest ratunek dla paplika. |
To początek obecnej Długiej, a plac to chyba Dworna1 .... rudy błazen z druhem
|
|
Stary Rynek w nowym , starym stylu z zielenią i fontanną.
|
|
KUR.... JESZCZE RAZ WAM MOWIE TEN FILMIK ZOSTAL PRZEZ ROSJAN W ICH PANSTWOWEJ TELEWIZJI JAKO PIERWSZY Z NICH POKAZANY MYSLICIE ZE WLADZE ROSJI POKAZUJA FILMIK CALEMU SWIATU JAK COS ZLEGO SIE DZIEJE NA NIM I NIKT NIC NIE WIDZI TYLKO ***** WY JA PIERDOLE JAKI WASZ ILORAZ INTELIGENCJI JEST................A TAK WOGOLE TO GOSCIU Z GDANSKA WCZORAJ POD LUPE GO BRAL SPECJALISTA I TO BYLY STRZALY OD DREWNA PALACEGO SIE BRON BOR ALBO WOJSKOWA OCHRONA WOJSKA PRZEGANIAJACA SZABROWNIKOW A TO CO JAKIS DEBIL WIDZI ZE SIE RUSZA TO JAKIS KIJ W JEDNYM MIEJSCU A W DRUGIM UBRANIE WISZACE ***** TERAZ PUTIN NAPIERDALA WULKANEM ZEBY WSZYSTKICH ROZJEBAC BIERZCIE I WIERZCIE..................................................................................................................................................................................................................... Akurat ten filmik byl kasowany na kazdym serwisie internetowym, to co teraz jest to tylko dlatego, ze byl sciagany na dysk i znow wrzucany. TVP 1 tez jest telewizja panstwowa, ale gdyby wojsko polskie zniszczylo samolot z Putniem to watpie by general mial wladze nad faktami w TVP 1 lub jakiejs innej. Ostatecznie mozna twierdzic, ze moze specjalnie pokazali ten filmik po to by zrzucic z siebie podejrzenia. Teorie spiskowe to nie sa jakies glupoty, wiekszosc z nich jest mocno poparta dowodami i owiele lepiej obrazuja wszystko niz wersja oficjalna. "http://www.tvn24.pl/-1,1652391,0,1,skladaja-tupolewa-ze-szczatkow-zobacz-unikatowe-zdjecia,wiadomosc.html wskaż mi tu ślady zamachu. Zwłaszcza, że na fotelach nie ma ani kawałka spalonej tkaniny. Na szczątkach samolotu, ani grama śladu pożaru. " Skoro nie bylo ani grama sladu pozaru ani kawalka spalonej tkaniny to jak dechy mogly sie palic i pistolety wystrzelac? Autor: brylant3000 (---.elomza.pl) Data: 16-04-10 16:18 TAK SAMO JAK Z WTC BYL TAKI FILM 11 WRZESNIA NIEWIARYGODNE FAKTY CZY COS TAKIEGO 4 GOSCI GO NAKRECILO JAK OBEJZALEM SAM UWIERZYLEM A JAK FBI WZIELI ZA DUPE ICH TO WYJASNIALI I PRZEPRASZALI ZE TO ZART ZE CELOWO MONTAZ ZROBILI POPRZERABIALI VIDEO I TAKIE TAM HEH Gdyby Tobie przylozone pistolet do lba ciekawe czy bys klamal. A po drugie to mogli umieszczac w necie co chcieii, wiec FBI nie miala prawa isc scigac, USA jest "wolnym" krajem i tam ludzie moga wrzucac do neta co chca. Wiec napiszcie. Co zyskala Rosja na tym "zamachu"? Jaki byl MOTYW? nikt tu nie oskarza rosji, to mogl zrobic kazdy inny kraj. vvaza Wypowiedzi bez argumentow - typowa domena idiotow Globalnaswiadomosc.com - portal o konspiracjash, ale w jakis sposob wiedzial w poprzednie wakacje, ze epidemia grypy bedzie jesienia. Rozumiem gdybyscie przezywali zwolennikow teorii spiskowych gdyby pisali w stylu "To byl zamach duzo rzeczy na to wskazuje, nie chce mi sie pisac, ale to jest prawda! Ruskie to zrobili!", ale owi zwolennicy podaja mase dowodow, zadaja mase pytan na ktore wasze male glowy nie sa w stanie odpowiedziec i pojac tego co pisza. Nie przeczytacie tego co jest napisane nawet do polowy, a odrazu wyzywacie. W wieku 10 lat jest to w zasadzie dopuszczalne, ale w takim wieku nie powinno sie zasiadac do rozmow z doroslymi. Pozdro
|
|
hi jak tak patrzę po komentarzach to rzeczywiście nie to miejsce (Wawel). Proponuje aby wszyscy przeciwnicy ŚP Lecha Kaczyńskiego nie dali szansy w wyborach jego bratu jarosławowi bo ten to dopiero jest butny. Nic żaden rząd nie zdziała chyba, że pisowski. Poza tym uważam, że jarosław rządził niejako ŚP Lechem. Pamięć im Wszystkim
|
|
To wszystko jest wielką błazenadą ,nie uwielbiałam Kaczyńskich jako głowy naszego państwa ale skoro stało się tak jak się stało każdy był przygnębiony ojczyzna nasza została bez prezydenta _ smutek -smutne dni ale pomysł pochówku na Wawelu jest nie w porządku do całej tej sytuacji i niepowinien nastąpić .Dla każdego Polaka Kraków-wawel był czymś wyjątkowym niosącym historię naszego narodu .A kaczyński jaka historia 4 lata prezydentury i co od razu Wawel a jak by to się stało za Kwaśniewskiego to Wawelu by nie było Powązki byłyby idealnym miejscem spoczynku!!!
|
|
brylant3000 obalasz wszystkie teorie ,jesteś ekspertem i wszystko wiesz to wytłumacz mi dlaczego Rosjanie zabrali z tego lotniska sprzęt radio-lokacyjny źródło: http://www.dziennik.pl/katastrofa-smolensk/article587638/Przed_tragedia_zniknal_sprzet_nawigacyjny_.html
|
|
a co to ich wina ;>? natura ma wiele twarzy :)
|
|
no to juz masz odp od kolegi mi chodzi o bzdury nap. ze ktos czarna skrzynke podmienil jak mozna podmienic skrzynke zakodowana 12 ciagami cyfr to tak jak trafiac 6 w lotka co tydzien heh albo takie tematy ze na filmiku kogos widac juz to badane bylo przez osoby takie jak my i albo galaz albo material jakis na kiju wisial albo inne niewyobrazalne tematy ze zestrzeleni zostali samolot to nie samochod rejestruje wszystko w kazdym miejscu poprzez czujniki i co kolwiek takiego by wyszlo przykladow glupoty mozna mnozyc i jeszcze jedna sprawa wyraznie kazali im leciec na inne lotnisko ale ze pilotowi nie mozna wydac rozkazu bezposredniego to wiadomo polak potrafi tyle razy ladowal to teraz nie wyladuje tym bardziej ze juz czas nagli
|
|
Jedno pytanie wiec dla czego leciał tak nisko, skoro sptrzet był dobry a pilot nie miał mysli samobójczych????
|
|
CO DO ŁUPKÓW MA TUPOLEW PREZYDENTA POWODY MOZE I SA ALE NIE MA DOWODOW A TY SKACZESZ JAKBYS ZAGADKE ROZWIKLAL WYPIERDALAJ DO KOMISJI SLEDCZEJ JAK TAKI DOBRY JESTES
|
|
oj tam, my panikujemy a Islandczycy całkiem spokojni, no może poza tymi korych domy sa zalane i zasypane popiołem. Proponuję forum na iceland.pl:)
|
|
Nie wiem czy nie jest zamkniety ten teren ja rowniez chcialem tam jechac ale mam tylko (niestety) osobowy samochod.....Sprawdze to co mi podales dzis z Sellfoss bylo widac naprawde caly wyziew tego wulkanu i jak na moje zdanie to nie jest malenstwo.... Pozdrawiam.... rudy błazen z druhem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |