Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zagadka Einsteina - czyli porusz swój intelekt. :) |
Sprzedawcy wyczuli interes i podnieśli ceny. Wszystko w związku z naszym wstąpieniem do UE, po którym cukier może kosztować nawet 4 zł (cenę cukru ustalają w Brukseli). --- Iota Geminorum
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zagadka Einsteina - czyli porusz swój intelekt. :) |
Administrator mógłby mieć przycisk przy każdym poście - "przenieś na HyPark" (albo do ZOO - przepraszam zwierzęta!) - i idiotyczne posty znikałyby i pojawiały się tam gdzie ich miejsce! --- Iota Geminorum
|
|
Zagladam codziennie bo chce wiedziec so slychac w malej ojczyznie, z pisaniem gorzej bo czasu nie starcza. pozdrawiam,
|
|
Hipcio to juz do uwolnienia się niestety nie nadaje jedynie mozna by było walczyc o przeniesienie go do ogrodu zoologicznego, gdzie mógłby dożyć spokojnej starości. Zapewne urodzony w niewoli tresowany od maleńkiego sam nie poradził by juz sobie Tylko się cieszyć ze coraz mniej osób toleruje te straszne występy
|
|
Ja mogę się tym zająć :-P :)
|
|
Witam wszystkich. Jestem nowym użytkownikiem forum Łomżyńskiego i w sumie może najpierw powinienem się zapoznać ze wszystkimi a nie od razu pisać o tym że nie podoba mi sie kino. Uważam, że przydałoby się w naszym mieście jakieś lepsze kino z PRZEDE WSZYSTKIM lepszym dźwiękiem. Co wy o tym sądzicie?? pozdrawiam! jest ok
|
|
Ponieważ Łomża nie ma na nic pieniędzy, nawet na służby porządkowe. Yo nigga!!! Aj!!!
|
|
Dlaczego niektórzy z Was nie wierzą w to co zostało napisane ? Tak, to prawda, Edyta urodziła w naszym szpitalu syna i to nic dziwnego. Nasz szpital a zwłaszcza porodówka to jeden z najlepszych oddziałów w Polsce (powołuje się na artykuły i ranking). Zatem dużo szczęścia dla Pani Edyty na nowej drodze życia.
|
|
U nas stoi 20 kg z Biedronki :-)
|
|
To już lepiej niech postawi pomnik Konrada Mazowieckiego :-D
|
|
a ja ci MrS mowie ze ty na tym ognisku bedziesz pierwsza zlamana ofiara, i guwno mnie obchodza texty z kim ja gadam(bo uwazasz siebie za jakiegos inteligenta-z gory na to leje) I taka dobra rada na przyszlosc nie igraj z ogniem bo to drogo moze kosztowac, jusz zaczynam sezon polowania na ciebie 3maj sie do zobaczenia na real papap pozdrowki ;-) --- Iota Geminorum
|
|
ja nie narzekałem na Panią Sacharczuk z Mechaniaka. Ta kobieta naprawdę wie jak przekazać wiedzę. Poazdrawiam
|
|
PIerwsze 15 minut siedzi sie w miarę , potem jest już troche gorzej bo zaczynają boleć pośladki, przekrecamy sie na bok i sziedzimy, po kolejnych 15 minutach zaczyna sie odczuwaćzimo po nogach, wiec z uwagi na male odleglosci pomiedzy rzedami zakladamy kolana na siedzenia przed nami i wytrzymujemy tak okolo 15 minut ( przynajmniej nie wieje po nogach) ale teraz to juz boli wszystko wiec opuszczamy nogi i siedzimy w miare normalnie przez kolejne 15 minut az siedzeic juz sie nie chce , ale to nic wytrzymujemy kolejne 15 minut wiercac sie to z lewa na prawo to vice wersa i takim to sposobem film zostal oglądnięty ale w meczarniach i bez zadnej satysfakcji kinowej ( o dzwieku juz nie wspomne) a wystarczylo byc jak to ktos slusznie zauwazyl zainwestowac na zime w remont , naglosnienie , to napewno na Pasji Mela Gibsona by sie ladnie zwrócilo a nie ludzie do Ostrołęki latali bo tam jest milo i przyjemnie ogladać . Trzeba myśleć przyszłościowo, tylu widzów straciło to Kino już ehhhh R ------------------- "Lepsze jest wrogiem dobrego" "Brak inwestycji w naukę to inwestycja w ignorancję"
|
|
Myślałem a co?
|
|
|
Ja tam nie mam takich problemów egzystencjonalnych :-) Jeżeli nie ma za dużo ludzi (a praktycznie nigdy nie ma) przynoszę sobie z kąta kszesełko na nóżki :-) Ewentualnie, jeżeli w kinie jestem praktycznie sam, kładę się przez trzy siedzenia :-) Chamsko, ale wygodnie :-)
|
|
W Holandi wszystko legalizujo jak leci trawke, sluby gejom, eutanazje, aborcje. Na zdrowie to im to napewno nie wychodzi.
|
|
Nie karmic TROLA
|
|
To może teraz pani Górniak koncert by dała w Łomzy jakis plenerowy dla mieszkanców. W koncu teraz chciał nie chciał to miasto urodzenia jej syna. By sie zaznajomiła z tutejszym ludem było by fajnie napewno.
|
|
Slumsy sa wszedzie w kazdym miescie czy to w łomzy, warszawie czy NY, Londynie itp. Od wefekt cywylizacji i globalizacji i postepu. Poza tym to sa tez ludzie.
|
|
Ale w popier.... jestescie. Jesli wam sie nie podoba. to se zmiencie operatora. chyba was nikt nie trzyma na sile co ? kur.... Ale ludzie w tej lomzy. Nieee no.
|
|
A ja jej tego hymnu nigdy nie daruję!!!
|
|
Dobra czas zabrac sie do roboty :) konferencja linuksowa w Lomzy za miesiac :)
|
|
a jej ...lubie osobiscie i mi wisi jej przedmiot ale trzeba pisac mature NIESTETY
|
|
|
Gocha uśmiechnij się :), jutro będzie lepiej ! Virco
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |