poniedziałek, 16 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
"Samolot wielkości Tu-154 ścina 150 metrów lasu. Pasażerowi wychodzą o własnych

No ale w sumie temat jest ciekawy, w związku z tym zapytam czy komputer po pożarze,spaleniu, podlego gwarancji, miał może ktoś taki przypadek ?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: "Samolot wielkości Tu-154 ścina 150 metrów lasu. Pasażerowi wychodzą o własnych

Problemy z połączeniami w całej Łomży... Najczęściej Legionów, Pułaskiego, Pl. Niepodległości, Śniadeckiego itd... Płacę i wymagam, krótka piłka. Trzaski od 3mies, "sieć zajęta" itp i połączenie za 8 razem, a do tego smsy nie dochodzą. Komórka jest po to żeby można było kontaktować się z każdego miejsca o każdej porze. Poza tym zasięg skacze jak głupi i gubi się co chwilę (dla ciekawości, telefon był 2tyg temu na gwarancji gdzie zostało zmienione oprogramowanie razem z nową anteną).
Jutro idę się przejść do salonu Orange i powiedzieć, że rezygnuję z umowy, bo operator nie wywiązuje się ze swoich obowiązków. I proponuję zrobić to innym, najlepszym wyjściem będzie przycisnąć. A i jeśli pracownik _Orange uważa, że nie ma na to szans to powiem, że rozmawiałem z pracownikiem PIH'u i ma odmienne zdanie na ten temat. Podpisywałem umowę w której operator zobowiązuje się dostarczyć usługę, a tego nie robi :)

Re: "Samolot wielkości Tu-154 ścina 150 metrów lasu. Pasażerowi wychodzą o własnych

gdzie w łomży mozna zaszczepiś się na KZM? i ile kosztuje jedna dawka szczepionki

Mało prawdopodobne

trackone co takiego cie urazilo w poscie katarzynki? To ze miala wstazke czy co?

akasha:

wszystko zawarłem w tym poscie.
dobranoc.

Tez zauważylam ze w lomzy dosć obojetnie sie do tego podchodzi.

Wiesz pajacu mam nadzieję że:
1. Ktoś z Avans'u to przeczyta i zrobią ci sprawę w sądzie za podawanie tych informacji.
2. Ktoś z Barbadosa cię złapie, porządnie wpierdo**. a później przetrzepie dupsko.
3. Moderator/Admin tego forum zablokuje ci IP, chyba że jesteś dzieckiem NEO, co będzie stanowiło odpowiedź twojego przedziwnego zachowania, którego łatwo można wyciągnąć jeden wniosek. Jesteś chory psychicznie.

rudy błazen z druhem

Bardzo ładnie z Waszej strony że zapalacie znicze.
Nieładnie z waszej strony że wieszacie psy na tych wszystkich ,,złych", co nie zapalają. Wy tacy dobrzy, a oni tacy źli... Ach!
Odrobina kultury i odrobina myślenia drodzy miłosierni. Skąd przeciętny Łomżyniak ma wiedzieć gdzie ten znicz miałby zapalić? Pod ratuszem, którego większośc nie lubi i który zdecydowanie źle się kojarzy?
Wielu ludzi powywieszało flagi i to jest ich gest solidarności. Klasa mojego syna porozumiewała się wczoraj, ustalali żeby przyjść dziś do szkoły w odpowiednich strojach. Sami na to wpadli, więc nie narzekajcie tak zbytnio na morale Łomżyniaków.

nic na to nie poradzimy tylko inteligentni ludzie potrafi w tej sytuacji dostrzec coś więcej a nie wymyślać jakieś rosyjskie spiski...

ogólne,to pełna narkoza!do cięcia,stosuje się znieczulenie(poprzez(zastrzyk) znieczulenie w okolicach kręgosłupa-nie masz czucia od pasa w dół,ale jesteś wszystkiego świadoma!to nie jest narkoza ogólna!wiem,bo miałam robione cięcie cesarskie,ze względu na zagrożenie swojego i dziecka życia!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org