Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Prowident i inne firmy -przestroga dla bioracych!!!!!!!!!! |
mikula91 chcialabym zobaczyc ciebie, napewno jestes piekna i madra... inaczej nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Prowident i inne firmy -przestroga dla bioracych!!!!!!!!!! |
Jestem debilem ktory klika w kazdy link!
|
|
pewnie w koncu sie do nich dobrali. tak to jest jak sie nielegalnie rozprowadza sygnal telewizji nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
brawo jasiu nie zrobiłes zadnego błędu :)) Robisz postepy :)) Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Sąsiad to kryje,ale chyba mu... kobietę,bo on nie nie ma czasu,grosiki zawija w sreberka. nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
prawdziwe kobiety trzeba zrywać jak kwiatki, a nie drzeć do nich ryja na forum.
|
|
oddaj krew bedziesz miec wszystkie badania krwi porobione za darmo
|
|
To są chrzciny nie komunia poza tym straszni materialiści jesteście :) ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
KUP NOWY KOMPUTER I PO PROBLEMIE A STARY NA SMIETNIK http://5a2814.mojasonda.pl wez udzial w sondzie "co dalej z fazap"
|
|
Witam, ktoś tutaj tak jak ja czeka na WZ w Olsztynie? Bo szczerze mówiąc, trochę mnie już to drażni. Minął już gdzieś miesiąc, jak nie więcej od złożenia ABO i żadnej odpowiedzi z działu rekrutacji... Ile można czekać? Już się cieszyłem, że większość konkurencji z mandatami odpadnie i pójdzie wszystko szybko a tutaj tyle czekania....
|
|
SPIE-RDALAJ NOOBIE ...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |