Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Baza burakow zostala zaktualizowana |
Wiadomość o śmierci prezydenta i polskiej elity politycznej jest smutna. Wszyscy wiemy, że nie darzyliśmy ich za życia szacunkiem głównie z powodów politycznych. pomimo to uważam, że nikt z tych ofiar nie zasłużył na taką śmieć, oni wszyscy powinni się zestarzeć, doczekać wnuków. ich natomiast spotkał los najgorszy z możliwych. śmierć jest czymś nieodzownym, ale w takiej sytuacji zdaje się powątpiewać w los. Jeszcze rano wsiadali do samolotu nie podejrzewając, że to będzie ostatnia podróż ich życia, wsiadali do samolotu nie wiedząc, że już z niego nie wysiądą. Współczuje rodzinom zabitych, dzieci utraciły swoich rodziców, rodziny bliskich. Państwo utraciło wszystko co mogło. Polska bez władzy nie istnieje. Wystarczyło kilka minut, aby pozbawić naród władzy, a rodziny bliskich. wyobraźmy sobie ponad 90 trumien ułożonych jedna przy drugiej, dopiero wtedy zrozumiemy.... Pokój ich duszom, wieczne odpoczywanie,niech Bóg przyjmie ich dusze.....
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Baza burakow zostala zaktualizowana |
przepraszam bardzo, Radek864455, ale sa tu tacy, ktorzy nigdy nie kryli sie, ani tutaj, ani w zyciu prywatnym (czy nawet zawodowym), ze popieraja PiS i prezydent Lech Kaczyński jest ich prezydentem. tak wiec mow za siebie i za swoje otoczenie.
|
|
zgadza się. teraz czekać na tematy typu bar trele morele abc8 tel: 32908329048932840293 strona www.230943902493249324234com.net.net.net składa kondolencje. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Tydzień żałoby, to pewnie przesuną trasę o te dni.
|
|
Witam. Wczoraj postanowiłem zakupić komputer stacjonarny. Komp został kupiony w sklepie Avans (nie napisze ulicy ze względów osobistych), no dobra wszystko ładnie pięknie, sprzęt ładnie zapakowany, gwarancja na 24 miesiące zapowiada się kompetentna firma;). Podłączyłem w domu pudło, komputer chodził szybko, bo niby w końcu dobre podzespoły siedziały w nim, ogólnie stan wizualny super, piękna obudowa bialutka, sprzedawca zapewniał że dobre bebechy siedzą. Tak nawiasem mówiąc facet proponował zainstalować Viste na miejscu, upierałem sięuległem bo chciałem by został XP. Dobra ,Postanowiłem wyjść na chwilę do sklepu, dosłownie na chwile. Gdy wróciłem zastałem coś takiego dosłownie po 20 minutach eksploatacji: http://img526.imageshack.us/img526/8827/spalonykomputer.jpg Nie polecam kupować w tym sklepie, bo naprawdę można się przejechać nieźle, najgorsze w tej kwestii jest to, iż nie dość że nieuznali mojej gwarancji, ponieważ właściciel poszedł na zabawę do Barbadosu jeszcze w dzień żałoby, to jeszcze wgrywają wadliwy system, przez który komputer eksploduje. A gdyby tak siedziała tam moja córka:( Zwykła próba zamachu na życie klienta. Sprawa znajdzie swoje miejsce na wokandzie sądu.
|
|
Dokladnie to samo pomyslałam czytajac ten wpis, jest to ewidentnie reklama taxi, jak mozesz pisac ze skladasz kondolencje w imieniu miasta Łomża i okolic. Czy miasto Łomża prosilo cie o taki wpis? Nie sądzę. Zrobiles z siebie jedynie pośmiewisko.............. ŻAL !!!!!!!!!!!!!!!
|
|
zapominij ziomek umoczysz pozyczony od rodizciw hajs, zaczniesz cpac koks i dawac dupy i skonczysz na kamieniu nad narwia !!! pozrro szeset bimbasku :))
|
|
Myślę że utrzymałbys się tylko musiałbys mieć solidnych fachowców i ceny bardzo konkurencyjne w stosunku do fox car audio ;-) poza tym car audio i alarmy to za mało,proponowałbym więcej usług.
|
|
oj zalosne, bardzo zalosne ...
|
|
po prostu rzetelny lubi skandale.. Pajac..
|
|
ale cwel. ciekawe jaki on ma w tym interes.
|
|
a na ul.Katyńskiej ??
|
|
U Sławka zobaczę . A w tym sklepie co podałeś ceny są podobne a wysyłka jest draga i do tego długo trzeba czekać .
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |