wtorek, 21 stycznia 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Wielki Człowiek z Łomży.

Autor: green (---.lomza.mm.pl)
Data: 10-04-10 17:21

ktos cos - nic więcej nie potrafisz z siebie wydusić ? Może ciebie kleszcz za dupe ugryzie i będziesz wtedy krzyczeć ŁOMATKO

Nie musi mnie gryźć bo mam go w dupie .Nie tarzam się po trawie tak jak ty tylko robię to w domu.:)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Wielki Człowiek z Łomży.

Pisz swoje,ja wiem swoje.Moje dzieci chodza juz do przedszkola,wiec chyba wiem lepiej jak to wszystko ma wygladac.Nabor elektroniczny byl dla dzieci 6 letnich!A strona internetowa jest wlasnie tez po to,zeby mozna bylo wydrukowac podanie do wypelnienia dla dzieci mlodszych.Tak mowil pan Choinski na zebraniu w przedszkolu.A w przedszkolu tez takie podanie mozna dostac do wypelnienia.Przez internet nie zarejestrujesz dziecka.I tyle.Czekaj ile chcesz,ale moim zdaniem bedziesz mial(a) pozniej problem z zapisaniem dziecka,bo inni Cie ubiegna.Pozdrawiam.

Musisz sprawdzić ciśnienie na pompie paliwa najprawdopodobniej jest za małe czasem się zdarza nawet przy nowej pompie paliwa.

a ja przywołam w tym miejscu katastrofę samolotu CASA, w której zginęli najwyżsi dowódcy polskiego lotnictwa. niestety ta tragedia niczego nas nie nauczyła. po pierwsze nigdy nie powinno dojść do takiej sytuacji że do jednego samolotu wsiada tylu ważnych ludzi w państwie. całe szczęście w nieszczęściu że nie było wczoraj na pokładzie premiera ani marszałka Sejmu.

Autor: pracownik _Orange (---.net.kth.pl)
Data: 10-04-10 20:16

green , sorry ale po wypowiedziach kogoś kto dla mnie jest prostakiem i lży mnie to ja mam to zwyczajnie gdzieś..

Ty normalnie MNIE OBRAŻASZ! Panie wielki doradco.
- pokaż mi natychmiast gdzie ci lżono, bo jakoś ci nie wierze;)

18 kwietnia rozpoczynają się rozgrywki MLPN na Orliku przy ulicy katyńskiej. Proponowałbym uczcić pamięć prezydenta i jego małżonki oraz wszystkich, którzy zgineli w katastrofie lotniczej w Rosji minutą ciszy. Pozdrawiam

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org