Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Prezydent Łomży - Twój kandydat. |
u mni4e na bawełnie nie moze u ciebie !! _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Prezydent Łomży - Twój kandydat. |
|
hehehehe Ptysiu tyle że to chyba Ciebie dotyczyło :) hehehehe Anthony
|
|
Ptysiu! Gosieńka , ma rację, nie odpowiadaj na jego zaczepki, tak jakby nie istniał na forum. Cycq nie będzie miał okazji na zaczepki.
|
|
czasami niezależnie ode mnie słucham boys jak przejeżdżam przez Bawełnę - tylko nie mów mi ptysiu, że ta rozgłośnia DP to z Twojego okna :P Jakiś maniak wystawia tam głośnik na parapet .... :) Pozdrawiam
|
|
heheh do wakacji bedziecie sie ugadywać
|
|
ja slucham hh i techno
|
|
Problem może i istnieje:P Ale jak byłem na Litwie to tam dopiero ostro piją:)Ja tam czasem lubię wypić i nie uważam,że to alkoholizm lub co gorsza grzech:P Mam jedną wadę-lubię wypić!Ale mam też zaletę-mogę dużo wypić:P pozdro dla wszystkich pijących:)NA ZDROWIE:) Anthony
|
|
będziecie tu miesem zucać ?
|
|
Gosieńko! O to, żebyś napisała po polsku, bo chciałem przetłumaczyć w komputerowym słowniku i nic z tego nie rozumiem, chciałbym żebyś mi przetłumaczyła te słowa jeżeli nie jest to tajemnica. Nie prosiłbym Ciebie gdybym znał angielski. Tylko z czystej ciekawości. Pozdrowienia.
|
|
Jeśli chodzi o pomysły, to samo się ustali, bo jest ankieta, zgodnie z którą wyłoni się najfajniejszy (o ile nikt nie będzie przegłosowywał na hama swojego pomysłu - mam na myśli konkretną osobę..). A co do daty, to ustalone? :) 2 kwietnia.
|
|
biorąc pod uwagę względy ekonomiczne lepiej mają Ci - którym dwa piwka wystarczają do szczęścia :) Ma zowsze Łomża
|
|
Tabacco, Obawiam sie ze dyskoteki na miare XXI wieku doczekasz sie w lomzy dopiero w XXII wieku :) apropo's, jezeli lubisz taka muze to powinienes pomyslec o tegorocznym Open'er festival - Faithless, Fatboy Slim i Underworld, to zespoly ktore na pewno warto zobaczyc live. O ile bedzie tylko tak dobrze jak w zeszlym roku na Massive Attack to gwarantuje dobra zabawe ;)
|
|
wczoraj bylo na plusie u mnie 7
|
|
ach ............ te emocje...., ach ta C. Dion i jej przbój "Power of love" !!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |