Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
a gdyby tak olewać tego typa : qwertyp |
M_L - ty komediant jakiś jesteś? Włąśnie o to mi chodzi. Zabrać im zasiłki i wtedy jak będę chciała to im rzucę groszem, a jak nie będę chciała to nie dam ani złotówki. Teraz pod przymusem zabiera mi się część pensji i przekazuje tym pasożytom. Niebezpiecznie jest nie tylko w nocy - Czeczeni również w dzień zaczepiają nastolatki - twoim zdaniem rodzice powinni chodzić za nastolatkami krok w krok? No właśnie - w Polsce mamy naszych własnych degeneratów - po co sprowazać bandziorów z Kaukazu? urwałeś się z księżyca? - 5 zł za sprzątanie? śmieszny jesteś. Chętnie bym dała 50 zł za skopanie ogródka. W USA Polacy nie dostawali zasiłków i jakoś uczciwie pracowali za marne grosze (przestępczość nie wzrosła). To zasiłki powodują przestępczość (Francja - od lat daję ogromnie zasiłki Muslimom - co się działo w 2007 roku? W USA Muslimy nie podpalały samochodów, bo tam nie dostają zasiłków). A co twoim zdaniem ma zrobić ktoś kto ma rodzinę na utrzymaniu? Tylko Czeczen może powiedzieć "*******ę to , nie robię" - on dostaje duży zasiłek. Polak musi spuścić łeb i pracować. To nie jest wolny kraj , gdy rząd decyduje za mnie na co wydać moje pieniądze. Polacy robią za niewolnika - gdziekolwiek byś nie pracował, część twojej pensji jest oddawana Czeczenom i innym pasożytom. "a ty skazujesz czeczenow na przymus pracy przy sniegu" - ty se chyba jaja robisz? Właśnie jestem za tym, żeby mogli sami decydować - czy chcą pracować, czy nie chcą. Żadnego przymusu. Jak nie chcą powinni mieć prawo nie pracowania. A Polacy powinni mieć prawo decydowania na co wydają swoje pieniądze. Oj Komuszek jesteś. Czy Czeczen stoi, czy Czeczen leży - 3 tysiące się należy. Precz z socjalizmem. A powinno być tak - Czeczen może być bogaty, lub biedy - zależnie czy chce (pracować).
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: a gdyby tak olewać tego typa : qwertyp |
Raz byłam zaatakowana przez Czeczenów. Nie życzę sobie, żeby w moim mieście banda brudasów mnie nagabywała. Z tobą chyba nie będę dyskutować bo masz chyba za 3 lata. Chcesz czekać aż komuś łeb obetną? A może i wtedy powiesz - "ale zrobili to tylko raz, poczekajmy aż zabiją więcej osób". Jaki już kogoś zadźgają to będzie za późno. Z poważnych zdarzeń - porwanie dziewczyny, porwanie biznesmena wietnamskiego, wybicie szyb w samochodzie na ul Konwy, atak nożem na dyskotece w Białymstoku - to tak z grubsza, a ile spraw nie było zgłoszonych? Jak kogoś zabiją będzie za późno na działanie. Tyle przestępstw a jest ich tak mało (z tego tysiąca większość to kobiety i dzieci). Facetów w wieku przestępczym jest pewnie ze 100 - a już tyle przestępst popełnili.
|
|
a ile w tym czasie popelnili przestepstw Polacy ? a ja sobie nie zycze by w moim kraju zyla banda nieudacznikow ktorzy i tak w zyciu nie dojda do niczego i nic nie osiagna i co z tego ? jak to sa pobozne zyczenia i nic wiecej
|
|
jw.
|
|
19.oo Takos
|
|
przeciez kiedy trzymam dlugo przycisk wlaczenia to sie komp wylacza.
|
|
ja Ciebie znam :) wesołych Świąt życzę :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |