Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
zagadka dla pana Antoniego |
Witam 6 kwietnia (wtorek) po południu ( 16-17) jadę samochodem z Łomży do Torunia. 3 miejsca mam wolne. Duży komfort i duży samochód: Ford C-max:) Koszt - 30 złotych od osoby: taniej niż autobus:) Kontakt: 608 407 712 Radek
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: zagadka dla pana Antoniego |
Co powiesz za DEAD Space PL za Infamous lub KillZone2.Jak coś to pisz na GG 15898031
|
|
Zapraszam na forum wszystkich, którzy pragną wyrazić swoje zdanie o Janie Pawle II, Jego pontyfikacie , całym życiu. Proszę o podzielenie się swoimi przemyśleniami, można napisac także krótkie swiadectwo swej wiary, która np.została podbudowana i umocniona przez papieża Polaka.Zróbmy to szczególnie dzisiaj, kiedy mija piąta rocznica śmierci Ojca Świętego. Bedzie to piękną pamiątką i jednocześnie hołdem. Dla mnie Jan Paweł II jest autorytetem moralnym. Jego nauka jest ponadczasowa. Cieszę się, że dane mi było żyć w czasach tak wielkiego człowieka. Jestem dumny, będąc Polakiem.
|
|
Wielki człowiek poprostu.. stojąc tak koło kościoła "ambroziaka" zastanawiałęm się czemu nie uczczono jego pamięci jakimiś choćby "dzwonami" w kościele.. w oddali dało sie wyłapać dziwięk syreny ale tu brakowało tego gestu..
|
|
[*]
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |