piątek, 13 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Młodzież Chłopska za UE

"spoza" oczywiście :D

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Młodzież Chłopska za UE

...proponuję najpierw spotkać się i omówić szczegóły....

[...]Reaktywacja w 1976 r. nastąpiła przy poparciu TPZŁ[...] - czy coś się z tym dzieje...? ...czy istnieje w jakiś formalny sposób? ...czy umarło śmiercią naturalną....?

...sugerowałbym.... tak jak to już Czesław wspomniał na poczatku.... dobrze by było... by na początku zaistniało to jako forum towarzyskie.... by zebrali się ludzie którze będą tworzyć jądro na dłuższy czas..... by mieli okazję się poznać.... potem będzie można zając się konkretami..... takimi jak pozyskanie lokum, funduszy, itp..... chyba że sponsorzy będą się narzucać :D ...wtedy nie można, nie wykorzystać okazji...! :D

...gdyby na sobotnie spotkanie osoby mające dostęp do materiałów dotyczących ŁTW mogły przynieść kserokopie, wydruki informacji, czy coś w tym stylu..... byłbym bardzo wdzięczny...!

....a może udałoby się nam umówić już w czwartkowe święto..... jeśli nie wyjeżdżacie nigdzie z rodzinami...

michal

MarCo - zapłaciłeś ostatnio mandat? :) ...masz ratlerka? :D hihi

sorki za żarcik....

a co do tego negatywnego nastawienia społeczeństwa... to przecież w referendum 3/4 głosujących w mieście łomzy powiedziało TAK integracji......

...ja bym powiedział raczej, ze to jest "negatywne nastawienie społeczeństwa do wszelkiej aktywności"!!!!

Krzysztof! ...tak jest... !

...mnie TPSA "nie okrada" - nie mam u nich ani telefonu, ani łącza..... zero.... nic... :) ..... ich strategia.... ....mój wybór

Felix, po co w nocy? Oni i w dzień straszą...

Rzeczywiście w dzień i co gorsza, również na forum. A latarnia, no cóż właściwie to odpowiednie miejsce, bo to można przy niej zarobic, a nawet na niej zawisnąć.

Łomżanin

kajaczki....a ja znowu na urlopie nie nauczylam sie plywac hihi:))))

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org