Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
HONOR NARODOWCA :):) |
Autor: x-anonim (---.elomza.pl) Data: 25-03-10 21:59 autor niech najpierw podszkoli się w ojczystym języku i nie chodzi tu o literówki bo te każdemu sie zdarzają,ale te jego "ja rozumie" to ja juz tego nie rozumiem! -zrodlo:wirtualnapolska (wyjaśnię-pisownia celowo z błędami)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: HONOR NARODOWCA :):) |
Z tekstem się zgadzam. Cudów nie ma wszystko ściema. "By żyło się lepiej..... na Florydzie"....
|
|
Narew w tym roku ma spore rozlewiska,więc moim skromnym zdaniem będzie trzeba jeszcze jakiś czas poczekać na wędkarskie podboje.Dziś jechałem w okolicach Czarnocina i starorzecze tworzy z rzeką jedną całość :) Co do kanałów to racja - tam będzie większa szansa udanego połowu. Z drugiej strony...czy do końca chodzi o wyniki? Przyjaciele,ognisko lub grill,jakiś browarek...to sprawia , że każda wyprawa będzie udana nie mogę powiedzieć,że nie wiem ale wiem,że powiedzieć nie mogę
|
|
Autor: ANTY_BLM (---.lom.netster.pl) Data: 25-03-10 22:23 PS Zainspirowałem się tym filmem a juz myslalem, ze poza tym forum masz jakies zycie towarzyskie....
|
|
Autor: Yoj (---.elomza.pl) Data: 25-03-10 22:18 Bierz ekipę i najazd na ich lepiankę wystarczy, ze jeden z ekipy sie zakradnie i zgasi im ognisko w wiosce. bedzie pozamiatane.
|
|
albo zacznijmy tańczyć....taniec deszczu który sprowokuje ulewę będzie dla nich tragedią
|
|
Nie ma to jak darmowa reklama. :D
|
|
ludzie wy już nie macie chyba co wymyśleć. ja pracowałam tam 3 lata i bardzo dobrze wspominam NEGRESKO.a co wam przeszkadza że szef jest wymagający. w końcu za cos trzba płacić. jak na prywaciarza jest nawet ok firmą.
|
|
Piisze to co widzialam,jak pojde wypije piwko to tez sie wypowiem narazie brak czasu na to...
|
|
albo reklama, albo taki odruch plotkarki ;]
|
|
To drugie hihi
|
|
No teraz to maile posypią Ci się od dziewczyn.. Jesteś wymarzonym chłopakiem "na poziomie", także napewno z którąś z nich się umówisz. Wyleczysz w końcu swój kompleks samotnika i zaczniesz powoli czuć zapach "pierwszego razu".. A gdy już sikawka stanie, gotowa do wielkiego wystrzału, energia wybuchu materiału genetycznego magazynowanego latami bedzie tak potężna, że zamiast sikawki stanie Ci pikawka.. I jaki z tego morał? Za reklamę admin kasuje temat. Za autoreklamę schodzisz ze sceny... Następnym razem zamiast wybierać "c" wybierz reklamę... nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Jeśli jest "dobra impreza z przyjaciółm"i i dobrze się bawisz, to nie ma 2 i 3 pkt. "Nigdy nie jeżdżę po alkoholu" :)) przecież tu brakuje punktu D :)
|
|
na szczęście nie jestem przeciętnym Kowalskim..
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Ekonomiczny diesel. Jak słysze takie hasła to mnie pusty śmiech ogarnia. To diesel <2000r to pojeździ. A tym wszystkim wielbicielom nowszych diesli troszkę miny zrzedną gdy popmpowtryskiwacze zaczną szwankować.
|
|
Zawsze można wydrukować do pdf'a.
|
|
|
zjedz kartofla
|
|
Treść jest ukryta
|
|
mi transport jest potrzebny w poniedziałek 29 marca o 13;30 z okęcia.
|
|
Poducha pod silnikiem lub skrzynią, tak jak kolega napisał
|
|
Mam pytanie czy ktoś wie gdzie najlepiej obcinają i farbuja bo jak do tej pory mam uraz po wizycie na 3go maja u Pani doroty poprostu masakra musze naprawic wlosy kolor i strzyzenie i nie wiem komu teraz zaufac????POMOCY rudy błazen z druhem
|
|
to pytasz sie o najgorszego czy o najlepszego? ;] bo tytul jest: Masakra Gdzie najgorszy fryzjer w Łomży?? a pytasz sie o najlepszego..
|
|
Prawda Minko nie dba o klienta, bo słowa pacjent nawet w jej słowniku nie ma :/ Mojej siostrze też robiła aparat, nosiła 2 lata, 2 lata retainer (nie była zadowolona z efektu) a po zdjęciu zęby się "rozeszły" jeszcze bardziej. Dyskusji z tą "panią doktor" nie ma żadnej. No niestety... można jeszcze raz założyć... tak odpowiada pani Minko. Jasne i znowu dwa lata płacić za wizyty, a później kolejne dwa retainer nosić? Jaka jest jej odpowiedzialność? A nawet jakiś honor, czy jakakolwiek uczciwość? Zamiast zaproponować jakieś rozwiązanie kompromisowe nawet, nie mówię, żeby poczuła się do winy, ale z jej strony totalne nic! Przypuszczam, że nie tylko Wy jesteście przez nią w ten sposób potraktowane i więcej jest takich osób.
|
|
Ma ktoś na sprzedanie dam dobra cenę. gg 2212287
|
|
Treść jest ukryta
|
|
kiedys w salonie "na os'lep" umylam glowe, bez suszenia, bez czesania sam szampon z balsamem 15 zlotych
|
|
jak wyżej w temacie... wie ktos moze gdzie mozna zamontowac car audio do samochodu. chodzi mi o skrzynię basowa i wzmacniacz do niej. i jaka jest cena takiej imprezy ;]
|
|
a może zrobimy wlasny rajd?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |