Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jak wierni obrządku liberalnego atakują |
Twoim? ;> z chęcią ;D
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jak wierni obrządku liberalnego atakują |
Oooo fran 1989 :D Pamiętasz mnie z tego forum? :D Jakoś maj/czerwiec 2009 tu się udzielałem :P Nawet tą samą kadrowiec mieliśmy. Jak tam Twoja kariera w Policji? Bo przecież Ty MS zaliczyłeś, nie?
|
|
Kupie aluminiowe felgi 14" rozstaw śrub 4 x 108 jakby ktos mial cos takiego to niech napisze
|
|
caly czas jest otwaty kto te bajki wymysla ,ja tam na bilard chodze i OŁPEN do 1.00
|
|
Dla mnie odkąd jest nowy własciciel pachnie tam straszną wsią i buractwem, nie wiem czemu ale takie dzwine wrażenie odniosłem
|
|
Zachodzi oczywiście pytanie ile latek chcesz autko potrzymać i na ile określasz swoje roczne przebiegi.Kalkulacja przedstawiona przez Kojaka jest całkiem całkiem.Koszt 1,5 tys. instalacja "zwykła" lub 2 tyś."sekwencja". Opłacalności za Ciebie nikt nie określi. Panowie z firmy działającej na Krasce działają w tej branży od początku lat 90-siątych,robią sami i sami za wszystko odpowiadają,fachowcy wysokiej klasy,nie zatrudniają mechaników z łapanki,którzy z byle problemem oglądają się jeden na drugiego i nic z tego nie wynika.A przy tym spokojni ludzie i w stosunku do innych rodzimych mechaników wszelkich dziedzin,ci są słowni i rzetelni. Zakładałem u nich instalację w kilku autach i z czystym sumieniem ich polecam. W zakładzie na Senatorskiej zakładałem w jednym i mam wyrobione zdanie:bałagan i brak odpowiedzialności za wykonaną usługę,ilość nie jakość. O innych się nie wypowiadam,być może wśród nich też są nieźli fachowcy. rudy błazen z druhem
|
|
u Adolfa Hitlera
|
|
małpy przed lustrem
|
|
zaczynają się zagrywki konkurencji haha jesteście żałośni po prostu
|
|
sieci są zabronione
|
|
spadochron Ci się nie otworzy i co wtedy ??
|
|
praca dom praca dom praca dom i tak w kółko..... Czy ktoś zna receptę na nudę.... Tylko poważnie. Proszę.
|
|
moze bedzie z tego emerytura albo renta, nie ludz sie, lepiej nie bedzie :D
|
|
pograj sobie w gry video
|
|
raczej po rodzinie, ma żydowskie korzenie, coś o tym wiem bo kilka lat temu w Sopocie chałupę w starej kamienicy tzn mieszkanie w niej szykował dla starej Żydówki miała czy wróciła ze stanów (chyba matka zony?) i meble oraz wystrój był ściągnięty pakami ze stanów i miał charakterystyczne kształty.
|
|
zapisz sie na jakis fitness z siłko...
|
|
Brzeczyszczykiewicz, swietna rada. Zamiast praca dom...beda pieluchy, gary i sprzatanie...sama rozkosz...no i oczywiscie wizja skonczenia sie etatu po powrocie z macierzynskiego. Wiem co mowie, wlasnie to przezywam, wiec warto sie zastanowic czy nie zamieni stryjek siekierki na kijek :P
|
|
Automaniak ile skasowałeś za tę reklamę ? Tu już nic nie pomoże.:P rudy błazen z druhem
|
|
w klubie centrum napewno zobaczysz mecze.polecam
|
|
w centrum to dzieci spozywaja alkochol
|
|
żeby ona miała.... płaska jak deska i dlatego poszukuje dancehalla xD
|
|
sa sparingi za pierwszy trening sie nie placi
|
|
może poskacz na kimś
|
|
i wtedy bum
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Porządnego udaru kobieto potrzebujesz. Takos
|
|
Sytuacja teoretyczna. :) Jesteś na imprezie w dobrze znanym ci pubie/barze/dyskotece w Łomży. Dobrze się bawisz z przyjaciółmi itd. Po kilku godzinach spostrzegasz w lokalu swoją dobrą znajomą w stanie "mocno po spożyciu", która mówiąc delikatnie "odwala manianę"... Zaznaczam, że jest to osoba, którą dobrze znasz, powiedzmy, że jest na swój sposób atrakcyjna hehe i się w niej kiedyś nawet podkochiwałeś. ;) Co zrobisz ? A) mijasz ją / udajesz, że jej nie znasz i bawisz się dalej B) oferujesz, że odwieziesz ją do jej domu, po czym hmm... wykorzystujesz zaistniałą sytuację :D C) zachowujesz się jak człowiek na poziomie - odwozisz ją do jej domu, dzwonisz do jej koleżanki, wyjaśniasz w czym rzecz i wracasz na imprezę. Ja wybrałbym C. A ty - co byś zrobił ? PS Zainspirowałem się tym filmem: http://www.youtube.com/watch?v=vs5wv1KZdnk&feature=related :D
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |