Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Rozmnażajmy Polaków! To odpowiedź na zalew emigrantów i klęskę demograficzną |
Spie spokojnie, wszystkie rozmowy tel. mam nagrane i mam dowod co mowil, chce tylko przestrzec ludzi, ktorym te pieniadze mogly byc naprawde potrzebne. Przykro mi, ze ktos kto firmuje PRAWO zachowuje sie tak jak sie zachowal.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Rozmnażajmy Polaków! To odpowiedź na zalew emigrantów i klęskę demograficzną |
ladny widok:)
|
|
Re: Rozmnażajmy Polaków! To odpowiedź na zalew emigrantów i klęskę demograficzną |
Hattrick jest otwarty, więc spokojnie możesz sobie przyjść i obejrzeć mecz.
|
|
Amelka25 - dozbieraj jeszcze trochę kasy i kup sobie SUBARU IMPREZA WRX Prodriwe 330 Koni to jest jazda, jak mnie szfagier przewiózł to jeszcze czuję ten dreszcz emocji....Nigdy w życiu Opla.
|
|
Czy jest sens zapisać uczennicę kl. I . gimnazjum do teatru czarnego ? Podobno takowy jeszcze istnieje w Łomży. Proszę o opinie szczególnie te osoby , które miały jakikolwiek kontakt z tą placówką .
|
|
Posłuchaj się Czesia:)
|
|
5
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |