Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Na kogo stawiacie w drugiej turze ? |
schabowy z ziemniaczkami i z ogórkiem kiszonym mniam mniam. Poreg
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Na kogo stawiacie w drugiej turze ? |
to tacy co ciagle piją !!
|
|
CIEKAWA JESTEM ILE WY WYDAJECIE NA BILETY MIESIĘCZNIE, TYGODNIOWO?! PISZCIE! KONIECZNIE!!!!!!
|
|
GoSieŃkA tak jakbys szla od rossmana w gore, i jakbys byla na wysokosci wranglera to odbijasz w lewo i w tam juz musisz popatrzec po szyldach gdzie jest ten fryzjer, w sumie z tego co mi wiadomo to robia tam tez jakies fikusne i fantazyjne malowanie i przedluzanie paznokci...naprawde professional full gembo :P Jaro
|
|
ja się na tym piwie nie znam....., nie pije, ale widziałem, że jest zielona ..
|
|
ADALL mozna ale nawlasny uzytek...ale pytanie nadal zostaje bez odpowiedzi... do u know what i have a mean ??
|
|
Ja to niewim czemu moderator nie zablokuje tobie konta ? Via Baltica najkrótszą trasą - to szansa na rozwój Łomży
|
|
Trafiła kosa na kamień.
|
|
po czym tak sądzisz? ...przez pryzmat samego siebie?
|
|
Ja to myślę, że takie spawalnicze by się nadały, najbardziej podobne do gogli :)))
|
|
Eeee no, styliści są potrzebni przecież. Nie każdy ma talent do dobierania fryzury sobie i innym - wystarczy spojrzeć po pasażerkach w tramwaju... :) Co do ulegania gustom chłopaka, to można by im ulec nieco pod warunkiem, że nie kłóci się to za bardzo z tym czego samemu się chce. Jeśli zaś gostek prubuje "urobić" sobie dziewczę na swoją modłę, bo taqka mu się niebardzo podoba, tzn. że coś tu jest nie tak i proponowałabym zamienić go na lepszy model... :) Ryskago
|
|
A ja 89 PLN za cały mies. na wszystkie linie. Gosieńko, A skąd Ty tak świetnie łacinę znasz?? Rysakgo
|
|
Stolica niech bedzie w Łomzy. Ma zowsze Łomża
|
|
...bo ttrzeba miec dwie pulkule :]] dura.lex Postawią sobie pomnik bohatera Wybiorą sobie nowego premiera Stworzą nowy system polityczny I będą dumni, że jest demokratyczny Znowu szwindel szykują nowy Znów chcą się dobrać do Twojej głowy
|
|
Maciek: lubię ciągle Cię czymś zaskakiwać ! :))) A piwo jest dobre (ja teraz nie piję, bo na normalnym odwyku jestem). Polecam gorąco - Łomza górą !! (cyt. słowa Wychu - USA). -------------------------- Anoni.m http://www.pixelpc.pl
|
|
|
hewheheheheehheh :) ... & vice versa!
|
|
a ten pomysł z budzeniem wiosny tesh spoko :] przydałoby sie zrobić w miescie troche optymistycznego hałasu :D co wy na to ??
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |