środa, 18 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
NAJWIECEJ PRACUJEMY -NAJMNIEJ ZARABIAMY

kupilam zestaw ladunku troche malo zakurzony,
podejrzewam, ze dobrze przechowywowane przez wlasciciela
jestem calkiem zadowolona
moge podac' adress

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: NAJWIECEJ PRACUJEMY -NAJMNIEJ ZARABIAMY

widziala/es' psa ktory ma morde, w kuble?

sala ogolna ma swoje zalety
co masz przeciwko!? -sol3?

A to przepraszam pana Pawła

Ja bez znajomości miałam z dzieckiem pokój dla siebie z łazienka.Iną sprawą że kochany pan Bandzul i jego córka trzymali w szpitalu dwa tygodnie zupełnie zdrowe dziecko,gdyby nie doktor Śliwecka to jeszcze tydzień byśmy tam siedziały-mam uraz do niego i jego córki

Ja pieska Yorka. Są to wspaniałe psy. Mój praktycznie nie szczeka, sika na mate, mało je, jak chce wyjść na dwór to stoi przy drzwiach. U mnie pies zostaje codziennie na około 4h i ma przygotowane swoje gryzaczki. Nie piszczy, większość czasu śpi. Także ja polecam gorąco.

chcesz psa do pokazania sie kup yorka:) moze go pokochasz chcesz psa do kochania wez kundelka ze schroniska:D na pewno nie pozalujesz

Takie pytanie do ciebie: co ty bierzesz ? :D

a co to "lustzreczku" pokamonie ?

to nie pożyczka tylko dotacja na rozpoczęcie działalności i nie znaczy ze bez zwrtona bo jak czegoś nie dopełnisz póżniej zgodnie ze swym biznes planem to bedziesz musiał ją zwrócic,w UP sie dowiesz co i jak a po drugie jest na stronie internetowej urzędu informacja wystarczy poszukać

Piszecie że ceny nieruchomości wysokie. a może wy poprostu za mało zarabiacie i to jest powód (drogo dla tych co mało zarabiają).
Słyszałem takie tłumaczenie przedsiębiorcy o zarobkach, <<Po co płacić więcej, skoro inni też mało płacą>>
I tu popadamy w blednę koło.
Sklepikarze podnoszą marże by uzyskać odpowiednie zyski, bo popyt spada. Blokady, protesty przed budowa marketów, a smród idzie w Polskę, i to takie działania świadczy o zadupiu, i niechęci inwestorów
Zapomina się o tym ze praktycznie przemysł nie istnieje, zaplecza turystycznego brak(bo nic tu nie ma, nawet w kafejce przyjezdny możne oberwać po głowie za to że jest przyjezdny, i nikogo nie zna)
A właśnie budownictwo jest dźwignią rozwoju .

hm...wlasnie...ja jakos nie moge pojac jej toku rozumowania, sposob w jaki pisze posty jest dla mnie kompletnie nie zrozumialy, czasem jest to maslo maslanie, piepszenie o dupie maryny i co najwaniejsze ma sie to jak piernik do wiatraka...

Do D steelworker to będzie mniej więcej stalowi robotnicy ( praca,robota) iron - żelażny steel-- stal, tak to mniej więcej wygląda. Co do kasku pewnie na pierwszej fotce się nie czepiali na drugiej może mieli zapowiedzianą wizytę inspektora pracy, przepisy to przepisy obecnie za nieposiadanie na rusztowaniu kasku i linki zabezpieczającej to 500 $ od pracownika. Bo to pracownik zapłaci a nie szef. Kilka metrów grubej liny musisz za sobą ciągać i nosić aż się wreszcie zaplątasz lub zaczepisz i się s....lisz z rusztowania bo oczywiście nikt tego gówna nie zapina. Ot przepisy to przepisy.

szczebiotka...
jest troche opo'z'niona...

...ale za wami nada,za... ;]

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org