Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Tadeusz Mazowiecki nie żyje |
Przede wszystkim to najpierw sam sprawdź kody błędów i sam zobaczysz co jest nie tak. Jeśli nie wiesz jak to zrobić to zapraszam tutaj -->http://www.vectraklub.pl/index.php/advices/pokaz/52 jak już się podepniesz to tutaj masz kody usterek -->http://www.vectraklub.pl/index.php/advices/pokaz/95 Najlepiej by było gdybyś podjechał na ul.Nowogrodzką do Pana A. Śmiarowskiego , on ma techa to poznasz przyczynę w 5 sekund. U mnie było podobnie, mianowicie falowały mi obroty i gasł. Przyczyną był zepsuty silniczek krokowy. Po jego wymianie wszystko wróciło do normy. Jeśli u Ciebie padło to samo to daj znać a dam Ci namiar na tani i dobry zamiennik. Pozdrawiam Radecki_VKP
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Tadeusz Mazowiecki nie żyje |
proszę:)
|
|
Wczoraj na ulicy Puławskiego przy sklepie Alicja zgubiono portmonetke damską z dokumentami i pieniędzmi.Uczciwego znalazcę proszę o kontakt pod nr tel 509439109.
|
|
Kolejna macka nieudolnego prezydenta...stworzył niewydolny, źle zarządzany (przez mieniącego się "przyjacielem ŁKS-u") twór. Twór nikomu niepotrzebny, zawłaszczający budynek, parkingi i przekwaterowujący biura klubu do klitki na poddasze. Kolejne ciepłe posadki ratusza opłacające niekompetentnych, bezczelnych pseudo urzędników, nie dbających o powierzone mienie. Mali ludzie z "władzą"- łatwo takich poznać..., panowie na włościach odnoszący się pogardliwie i bez kultury osobistej do piłkarzy i innych osób, którzy od lat społecznie wykonują swoją pracę dla wspólnego dobra.Treść tabliczek na drzwiach wejściowych do "gabinetów"- mówi o nich wiele... Stwarzający ciągłe problemy: patrz: basen w 10, traktują boiska jak muzeum niedostępne dla innych, nieodśnieżane ( a przecież taki był zamysł, by używać je przez cały rok!). Ciekaw jestem kiedy zamierzają przygotowywać murawę stadionu? zostały 2 tyg. Zapewne po raz kolejny trzeba będzie zmobilizować zawsze oddanych kibiców. Jak długo jeszcze będziemy znosić takich ludzi? Przypominam, niedługo wybory samorządowe: wybieramy prezydenta i nowych radnych. Ostrzegam przed kolejną porcją propagandy, przecinania wstąg i obietnic... rozliczmy ustępujących z tego co zrobili dla Miasta. ![]() rudy błazen z druhem
|
|
hmmm... jak lubicie psy to czemu nie;D u chinczyka calkiem spoko zarcie jest;)) hehe nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
dzięki;) a ten link to stare już i taka łatka została że taki podpis:P
|
|
tak jak jasiu wcześniej napisał: 22 facetow biegajacych i próbujących odebrać sobie kawałek materiału zwany gumą a dalej piłką i trafić nią do bramki. jakoś tego kupuje ale też nie mam nic przeciwko jeśli ktoś to lubi lub kocha. są gusta i guściki.
|
|
Do Stefana7508 jak tak możesz ty człowieku wyzywać ludzi od buraków , teraz to widać ze jesteś tym człowiekiem co nie ma szacunku dla ludzi, ty taki d;;pku potrzebny tobie lekarz psychiatra . uczciwość i prawda to najważniejsza rzecz
|
|
Witam gdzie mogę zobaczyć ten cały regulamin i kosztorys? technic66 wyslalem ci kilka maili i nie otrzymalem zadnej odpowiedzi
|
|
Na trasie sklep - dom zgubilem kartofel... czy nikt go przypadkiem nie wziloł? potszebny mi jest do obiadu.... Szczesliwy znalazca zje sobie kebap
|
|
Wszyscy tylko nie Pani dr Piechowska , przyjmuje w szpitalu i robi takie zabiegi po których rany i blizny zostają na całe życie.
|
|
ty jestez kartofel z ekonomika ;) TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
na pewno jak ktoś znalazł to będzie biegł żeby Ci oddać
|
|
ktoś powinien też się przyjrzeć sposobowi zatrudniania tam ludzi, jeden z pracowników do dyrektora mówi "wujku". Ponoć wygrał konkurs. Żenada.....
|
|
Nie
|
|
nie ryzykuj obstrzyzona bedziesz plakac' by Ci szybko odrosly zapuszczaj
|
|
Treść jest ukryta
|
|
jeśli masz slima to lepsze będzie to: http://konsole.cdrinfo.pl/artykuly/PS2-FreeMCBoot-ESR/index.php jest kolo na allegrodrogo i ma te karty za 40 zł chyba. Ja mam tą kartę już ohoho albo jeszcze dłużej i sobie chwalę.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |