czwartek, 07 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Nikt rozumny nie może juz wierzyć w oficjalne wyjaśnienia katastrofy smoleńskiej

Zawsze tankuje gaz na tej stacji i było ok auto pali po miescie 15 na 100. 3 dni temu zatankowałem 45 litrów i przejechałem 150 kilometrów pytałem fachowca od gazu powiedział ze to wina gazu co wy na to może ktoś miał taki przypadek .

Odpowiedz na tę wiadomość

Nikt rozumny nie może juz wierzyć w oficjalne wyjaśnienia katastrofy smoleńskiej

zatankuj gdzie indziej i bedziesz mieć skale porównawczą, a moze po prostu cos w instalacji sie przestawilo w Twoim aucie

Re: Nikt rozumny nie może juz wierzyć w oficjalne wyjaśnienia katastrofy smoleńskiej

z tego co słyszałem oszukaują tam na litrażu... w weekend była promocja litr za 2pln i o dziwo do mojej butli weszło... jak nigdy... 5 litrów wiecej

Re: Nikt rozumny nie może juz wierzyć w oficjalne wyjaśnienia katastrofy smoleńskiej

http://www.ultrasonline.com/ref/ktos1926/

JESLI CHODZI O LECZENIE W LOMZY NIE MA DOBRYCH LEKARZY WIEC NICI Z KASY CHYRYCH TAKZE LECZE SIE W W-WIE PRYWATNIE TAKZE JASIU NIE MARTW SIE,A CO DO OPALENIZNY COS RACZEJ NIE TAK ZE PO 12 MINUTACH NIE MA EFEKTU -CHYBA ZE JESTES MULATKA??

a jakie stacje polecacie do tankowania gazu ? (oprócz WZGS, bo coś lewy gaz mają

duvall W gromadzie możesz sprzedać ten zegarek, jest tam antykwariat ze starociami :P jak wchodzisz do środka odrazu po lewej str naprzeciw recepcji...

To może był nieszczelny układ i te 5 litrów wyparowało? Hehe bo zawsze da się coś wytłumaczyć a tak dla przykładu myślałem że mi dużo pali, bo na zbiorniku w kole robiłem 230km. Posłuchałem się kolegi i pojechałem do Kubusia w Piątnicy by to ustawił, po czym mi wyszło 140km na zbiorniku. Pewnie też miałem wycieki albo odlotowego fachowca teraz ustawiłem sobie sam i 260km na zbiorniku to żaden problem, a na stacjach tankują różnie. Zauważyłem kiedyś na Statoilu że zanim pójdzie paliwo to licznik na kasę wali o dużo wcześciej. Czyżbyśmy tankowali powietrze?

no i w Admirale ludzie prace stracą :D

http://polskalokalna.pl/wiadomosci/kujawsko-pomorskie/torun/news/szokujaca-kampania-w-toruniu,1450855

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

moze ktoś z Was miał taką sytuacje, mianowicie co się dzieje, jeżeli ktoś pracował w firmie i rozwiązał umowę o pracę, dostał ostatnią wypłate i w zasadzie jest kwita z tą firma i nagle w następnym miesiącu dostaje znowu przelewem na kontokolejną wypłatę?
co z tym zrobić ? odesłać im kasę? czy poczekać aż sami sie dopatrzą pomyłki? czy może w ogóle nic nie robić i czekać na reakcję firmy? czy jest obowiązek zwracania takich pomyłkowych przelewów ?

Zrozumiałem , że będzie to chińczyk i "jakieś kuchnie świata" , a gotować pewnie będzie Twoja żona? Widziałem takie pseudo knajpki , a jedna taka była kiedyś w budynku NOT-u.

niema .. dali to masz

zostaw kase na koncie :)

hehe poczekaj i nic nie rób, a może się nie pomylili, tylko gratisa Ci wysłali:)

Ja w tym przypadku byłbym jednak za surowymi karami. Kupy w kształcie serca mnie nie przekonują.

hahahahahaha dobre MR.Y hahahaha dobre, polejcie mu, dobrze gada! haha:D

Treść jest ukryta

a moze to premiahttp://www.youtube.com/watch?v=h6F0IFRwFu4 albo trzynaska.....

a moze to premia albo trzynastka

http://www.youtube.com/watch?v=h6F0IFRwFu4

Polska, jako jedyny kraj w Europie nakłada na właścicieli podatek od posiadania psa. Łomżyńscy radni nakładają jedne z najwyższych stawek w Polsce. Nakładając podatek i to jeden z najwyższych powinni się wykazać inwencją twórczą jak zaradzić problemowi. Problem jest. Do rozwiązania większości problemów potrzebna jest kasa. Kasa jest, tylko na co ją przeznaczają "urzędnicy mniejscy"? Jeżeli radni nakładając takowy podatek na wniosek prezia, mając kasę nie potrafią rozwiązać problemu, to albo mamy radnych do kupy, albo niech sami z preziem te kupy zbierają. I tak są w gównie upaprani, co im szkodzi. Niech choć raz coś zrobią dla społeczeństwa.

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

jaka kradziez a co sama sobie ja wziela to oni sie pomylili i niech teraz kombinuja co z fantem zrobic

Witam. Czy któraś z forumowiczek regenerowała sobie włoski? Jeśli tak to proszę o wypowiedzenie się gdzie i jakimi kosmetykami. Dziękuję:)

Dlatego dla mnie chinczyk, to skośni w kuchni mają robić i wtedy wiesz że idziesz do chinczyka, jest klimat... Bo mrożonkę chinską, pierś z kurczaka to sam w domu mogę ugotować...
Niedawno zamknął się niejaki bar oczko z żarciem, 2-3 miesiące oficjalnej działalności i koniec, klimat, aura musi być.
A jak ktoś pomyśli to franczyze z chinskim jedzeniem może w lomzy otworzyć, przynajmniej będzie profesjonalnie.

Patrze niektorzy to mysla, ze sa cwani... Nie sluchaj takich rad, tylko tak jak niektorzy pisza, zapytaj w firmie za co to pieniadze. Jesli to pomylka, to i tak bedziesz musiala zwrocic, po co robic sobie klopoty i ciagac sie pozniej za te pare zl...

Takos

Akurat "Chińczyk" z Giełczyńskiej trzyma się już w ch.j czasu (i dłużej) mimo, iż np. wygląd wewnętrzny i zewnętrzny lokalu raczej odpycha niż przyciąga. Ale płacisz te 12-15 zł i najadasz się na pół dnia...

Takos

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org