Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
"Jak Rostowski ubogim kiełbasę odbiera" |
oczywiscie za :):)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: "Jak Rostowski ubogim kiełbasę odbiera" |
jak by corka nie chciala to by nie wypila:D:)
|
|
mam nadzieje, że do Barbadosu też sie to tyczy, jeszcze niech wprowadzą selekcje osób
|
|
Kilka lat wstecz, kiedy to po długiej rozłące ponownie odwiedziłem mój kraj, to najbardziej co mnie tam wtedy zaskoczyło to ilość palących. Nawet podzieliłem się mą obserwacją na tym forum, pisząc wtedy, jak sobie przypominam, że "... jeszcze tylko w kościołach i stodołach to tu się nie pali" ... czy coś w tym rodzaju. Jakżesz miło mi widzieć, że wreszcie i w tym kierunku coś się w Polsce robi. Przy okazji - pozdrówka, ADALL! wychu Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem. To pałac staje się sutenerską speluną. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
a ja nie, zjem jak znajdę
|
|
no a ja jej zdecydowanie nie polecam...wytarczy spojrzec na te prace...najpierw niech nabierze wprawy na kolezankach, a dopiero potem bierze za to pieniadze...tak bez urazy, ale oczy mam i widze...
|
|
odpady segreguje jakieś 10% mieszkańców, a z tych segregujących to może ułamek procenta wysili sie na odkręcenie nakrętki. Naród u nas niegramotny, by komus pomóc, ale za to sami rękę wyciągają.
|
|
szczurek, to miałeś szczęście:] ja jestem z KWP Gdańsk, u nas trzeba czekać po MS na telefon z terminem WZ dlatego pytam, mam nadzieję że to nie potrwa długo :) pozdrawiam
|
|
Oczywiście że zbiera :) Jeśli w taki sposób można pomóc komuś, kto tej pomocy potrzebuje, to zachęcam :)
|
|
jak chcesz sobie zrobic taki delikatny 'kropeczke' to jeszcze w miare ale jak jakies kolko to jestes nienormalna :D
|
|
@marek12 To tylko świadczy o poziomie tej speluny skoro pozwalają gówniarzom organizować zabawy z alkoholem.
|
|
"była Adam Rogiński" kto ją tak skrzywdził haha
|
|
no
|
|
marek12 oo nie Kolego, bardzo się mylisz. Akurat posiadam trochę wiedzy na temat organizacji imprez w tym klubie, po pierwsze tak jak powiedziałeś o alkoholu, on jest na swój koszt i każdy małolat wie jak go zdobyć, bo w końcu też mają dorosłych kolegów którzy kupią im, po drugie oświetlenie i te sprawy to najmniejszy problem. Widać, że nie jesteś obeznany na temat tego klubu i mi tu nie wkręcaj że mam nasrane bo ja dobrze znam ten klub i ludzi z jego otoczenia. Tu jest grubsza sprawa, i śledczy się nią zajmą
|
|
Nie ma takiego psa, przykro mi. No, chyba, że pluszowy. Z drugiej strony każdy pies jest odpowiedni, o ile ma świadomego właściciela. Niestety, Ty meri nie jesteś kimś takim i z tego powodu, a także ze względu na bezpieczeństwo dziecka - zapomnij o psie. Pozdrawiam.
|
|
Niestety, ale to wszystko było z góry ustawone....;) DNO I WODOROSTY;) MOIM ZDANIEM MISS ZOSTAŁA NIE SŁUSZNIE WYBRANA;)
|
|
A może jest ktoś z KWP Szczecin? 11marca mam MS i przyznam sie ze im więcej się przygotowuję tym mniej wiem
|
|
o nieeeee taka brzydka?!
|
|
tesz slyszalem rze ustafka byla :( 7 byla ladna: P ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
ciekawe jak wyglada
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |