czwartek, 07 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
"Rz": wojna w PO wybuchła na całego" Skoczyli se do gardeł!

Wiem wiem ale nagroda bedzie spora zalezy mi na odzyskaniu telefonu. jestem nawet sklonna do negocjacji tylko zeby go odzyskac.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: "Rz": wojna w PO wybuchła na całego" Skoczyli se do gardeł!

i w razie czego to moj nr 218 05 49

Takos

a ja jestem pewna ze to bedzie w tym domku drewnianym na przeciwko parku. Gwarantuje wam. Pomysl dobry tylko lokalizacja do dupy nie ma gdzie zaparkowac!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

haha domowy .... :D:D:D ile dajesz????

Takos

Więc zaprezentuj te dowody. Proszę, czekam, reszta społeczeństwa wypowiadająca się w tym temacie zapewne też. Powiem ci (mała litera z premedytacją) tak, rzucasz hasła, które ludzie, którzy nie byli w barbadosie pochwycą i uznają za prawdziwe. Myślisz, że zinternalizują te hasła? Taki jesteś rzetelny agent mosadu to sam zgłoś to na policję, albo wiesz co? Może ja to zgłoszę, tylko podaj swoje dane osobowe, żebym mógł się na ciebie powołać. Osobiście zakładam, że jesteś jednym z tych chłopczyków, którzy to poszli na jedną z imprez, dostali w "zbroję" od jakiegoś pijanego dresa i teraz robisz za wszelką cenę antyreklamę, prowadzisz taką osobistą vandettę. Daj se siana bo robisz z siebie autentyczne pośmiewisko. Nie wiem, czemu ludzie przereagowują na te twoje teksty, zamiast ciebie spokojnie zignorować.

Kup HUSKY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie
Katon

po ilu latach zwróci sie biznes ???? po 100 ?? świetlnych ??? 5 i pół bani w błoto

Witam drodzy forumowicze , planuje zapisac poraz pierwszy dziecko do przedszkola w gre wchodza dwa nr. 10 - przy skateparku i nr.9 na prusa , interesuja mnie opinie na temat tych przedszkoli , moze ktos posyłał do nich swoje dziecko i mógłby sie podzieliś opinią , z góry dzieki !

nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie
Katon

Widzę, że wreszcie ktoś wziął sprawy w swoje ręce, popieram Krzysztofa87 jak i samego autora artykułu. Ludzie wreszcie kiedyś musieli się zainteresować tym, bo nie można być obojętnym na takie sprawy. Śledczy wkrótce również się zainteresują tym pseudo-klubem, Krzysiek da cynk. Pozdrawiam

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org