środa, 26 lutego 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Dzierzgowski wykorzystuje dzieci?

wg wielu ludzi takie święto powinno być codziennie! i wg mnie też!! i ja również wolę Dzień Kobiet niż Walentynki!!
pozdro all

Anthony

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Dzierzgowski wykorzystuje dzieci?

Ptyś wie wszysko!! jakbyście i Wy siedzieli na forum 4łomza to też byście wszystko wiedzieli przed czasem =) polecam siedzenie na 4lomza.pl =) podro dla Ptysia i brawa za determinację =)

Ptysiu nom smieszne to było wiesz ''hah...''

www.tekila.pl :D

wybierz tę najlepszą, nie pierwszą lepszą

Ja mam komóre w Plusie + .

Autor: ADALL (---.lomza.sdi.tpnet.pl)
Data: 08-03-05 14:50

cycq: Ty światowiec jesteś. Ja nie mam kasy nawet na MPK i wszędzie zasuwam piechotką. Nikt mnie także nigdy nie obdarował darmowym bilecikiem <===--- buhahahahah strasszne...tylko sie nie potnij...buhahahaha no co za lamus je_bany!!!!!!! jesli uwazasz ze jestem burakiem to i tak J E B I E MNIE TO,J E B I E S Z MNIE TY I TWOJE OBSRANE ZDANIE.

SZKODA ZE NIE WIEM JAK WYGLADASSZZ BO POMACHALBYM CI Z SAMOCHODU JAK POPIER DALASZ Z BUTA W TAKA POGODE BUHAHAHAHAHA

ZRESZTA.... MOZESZ CO NAJWYZEJ ZJESC MUJ *** !!!!!!!! HEUHEUEHUEHUE BRUDASIE :)

Jestem ciekawy waszej opinii o naszym kraju :) wiem że to nudzące i napiszecie żebym się uczył no ale ja właśnie co skaczyłem prace domowo z polskiego o Tym czy warto żyć . a wiec wracając do tematu mi chodzi o to czy jesteśmy dumni że jesteśmy polakami a nie np. :amerykanami :/ i mam pytanie do tych starych co już więcej przeżyli niż ja o to mi chodzi co najbardziej było dobre dla polski i co takiego zrobiła polska dla świata albo europy przecież my tez UE. Bo mi najbardziej sie wydaje że Najwiekszym sukcesem Polski jest ... A porażka to ... . W czsach zaborczych polacy sami se taki lost zrobili że polska znikneła z mapy :( To Polaki :(

Anthony

ADALL I MACIEK TO FRAJERKI A TEN PIERWSZY TO NADODATEK FANTASTA :]

Dobrze że się tym interesujesz.Szkoda że nie miałes możliwości dotychczas rozmawiać jak widać z tymi ,,starymi" jak ty to nazywasz (ładniej byłoby starszym). Dużo by ci powiedzieli na temat ,,Czym w/g nich jest Ojczyzna". Polecam ci książkę :
Nazwa: Co Polska dała światu. Wkład Polaków do cywilizacji świata - tom 1
Cena: 10.00
ID produktu: rn50
Kategoria: Książki Jerzego Roberta Nowaka

Jerzy Robert Nowak
Książka z serii Biblioteka książek "niepoprawnych politycznie". Przypomina o chlubnej przeszłości, by dodać otuchy Polakom w dniach zaniżonych lotów. Pokazuje, że nasi przodkowie potrafili walczyć o Polskę w dużo trudniejszych niż my warunkach, nigdy nie poddawać się, być zawsze sobą zarówno w czasie walk o wolność, jak i na syberyjskich zesłaniach czy podczas emigracyjnych tułaczek. Autor ukazuje jak fałszywe są uogólnienia anty-Polaków, uparcie próbujących sączyć truciznę antychrystianizmu, narodowego nihilizmu i masochizmu.

Nazwa: Co Polska dała światu. Wkład Polaków do cywilizacji świata - tom 2
Cena: 10.00
ID produktu: rn51
Kategoria: Książki Jerzego Roberta Nowaka

Jerzy Robert Nowak
Książka z serii Biblioteka książek "niepoprawnych politycznie".
"Ciągle za mało zdajemy sobie sprawę z tego jak znaczący i wielostronny był wkład Polaków w cywilizację świata. Na przeszkodzie w pełnym poznaniu tego wkładu leży jednak jego rozproszenie w dziesiątkach krajów na różnych kontynentach. Ale właśnie dlatego mamy prawdziwy skarb, którym możemy i powinniśmy się chlubić. Jest nim pamięć o tysiącach zdolnych i rzutkich polskich emigrantach, którzy rozproszeni po świecie znakomicie spisywali się w krajach, które ich gościły..."

format: 14,5 x 20,8 cm
str. 72

Nazwa: Nie zmarnować młodości
Cena: 17.00
ID produktu: m66
Kategoria: Książki dla młodzieży

ks. Krzysztof Pawlina
Tryptyk rozważań, który ma pomóc młodym ludziom w przeżyciu danego im czasu. Jest on zbiorem różnych myśli, tak różnych jak wielość charakterów i osobowości.
Pierwsza część "Biały kamień" ukazuje, jak kształtować swoją osobowość. W części drugiej "W promieniach łaski" uzyskamy odpowiedź na pytanie, co robić aby ukształtowana osobowość nie podlegała niekorzystnym zmianom i wpływom? Część Trzecia "Powracająca moc" zamierza być towarzyszką ludzi upadających. Wtedy, gdy przychodzi przygnębienie, załamanie, a czasem rozpacz. Autor mówi: Podnieś oczy do góry, Jezus jest przy tobie. On ci pomoże.
oprawa twarda
papier kredowy
str. 99

Nazwa: Jak zagospodarować młodość?
Cena: 15.00
ID produktu: m414
Kategoria: Książki dla młodzieży

ks. Krzysztof Pawlina
Książka pięknie ilustrowana kolorowymi zdjęciami. W tym małym albumiku znajdziesz przemyślenia na różne tematy. Może się przydadzą.
"Częstym grzechem młodości jest odkładanie ważnych spraw na później. Ale nie wszystko można odłożyć..."

format: 13,9 x 17,2 cm
oprawa twarda
papier kredowy
str. 111

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org