środa, 06 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Diagnoza Społeczna 2013

DLA CZEGO KASUJĘ PAN ZAŁOŻONE TEMATY.
NIE MA PAN NIC LEPSZEGO DO ROBOTY.
TO JUŻ NIE PIERWSZE TAKIE DZIAŁANIE Z PANA STRONY,FORUM OGÓLNE JEST DLA LUDZI I O CZYM CHCĄ O TYM MOGĄ PISAĆ KOMUNA I CENZURA JUŻ DAWNO WYSZŁY Z MODY.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Diagnoza Społeczna 2013

Ty chyba nie wiesz co to jest dział ogłoszeń, a tu jest to zabronione i takie tematy są wywalane, więc się tak nie indycz...

NIE INDYCZ HHHAHAHHAAHAHAH Z JAKIEJ WIOSKI JEST TE POWIEDZONKO

A Z DRUGIEJ STRONY NIE PRZYPOMINAM SOBIE ABYŚMY BYLI NA TY

zewrzyj dupe mala i do działu ogłoszeń

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

pitbull i amstaf to plus 10pkt do madafaka na osiedlu :)

Treść jest ukryta

wpisujcie wg was najlepsze dowcipy to sie wszyscy pośmiejemy troche bo ostatnio nudno troche na tym forum

Ach jasz, wywalił mnie po 4 minutach. Ty się nazywasz inaczej. Zgodnie z prawdą będzie BUREK któregoś z gnojków, którzy ci za to płacą.

dokladnie wielkie litery uznawane sa za krzyk wiec zepnij posladki, wylacz capslocka i zajrzyc do dzialu ogloszen

no prosze ja ciebie bardzo a od kiedy jest cenzura na forum wniose skarge na portal 4lomza ze moje bluznierstwa sa zakropkowane przeciez mam pozwolenie na takie typu czyny ktore wyrazaja moje emocje

jeszcze bana dostaniesz;P

Czy nikt z Was nie zauważył, że w Łomży robią Nas w balona z cenami paliw? Tydzień temu na Orlenie cena w Łomży ON -4,05PLN jeszcze wczoraj 4,10PLN a dziś już 4,15PLN. Czy to nie chore??? Dziś w Białymstoku w centrum miasta ON na stacji BP 3,99PLN dalej na SHELL ON kosztował 3,98PLN. Coś nie tak to wŁomży powinniśmy mieć takie ceny ponieważ do Białegostoku firmy transportujące paliwa mają dalej a co jest z tą cholerną Łomżą. Począwszy na władzach miasta, kombinują też cepeniarze, Czy żaden UOKIK nic nie zrobi?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org