Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Diagnoza Społeczna 2013 |
DLA CZEGO KASUJĘ PAN ZAŁOŻONE TEMATY. NIE MA PAN NIC LEPSZEGO DO ROBOTY. TO JUŻ NIE PIERWSZE TAKIE DZIAŁANIE Z PANA STRONY,FORUM OGÓLNE JEST DLA LUDZI I O CZYM CHCĄ O TYM MOGĄ PISAĆ KOMUNA I CENZURA JUŻ DAWNO WYSZŁY Z MODY.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Diagnoza Społeczna 2013 |
Ty chyba nie wiesz co to jest dział ogłoszeń, a tu jest to zabronione i takie tematy są wywalane, więc się tak nie indycz...
|
|
NIE INDYCZ HHHAHAHHAAHAHAH Z JAKIEJ WIOSKI JEST TE POWIEDZONKO
|
|
A Z DRUGIEJ STRONY NIE PRZYPOMINAM SOBIE ABYŚMY BYLI NA TY
|
|
zewrzyj dupe mala i do działu ogłoszeń
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
pitbull i amstaf to plus 10pkt do madafaka na osiedlu :)
|
|
Treść jest ukryta
|
|
wpisujcie wg was najlepsze dowcipy to sie wszyscy pośmiejemy troche bo ostatnio nudno troche na tym forum
|
|
Ach jasz, wywalił mnie po 4 minutach. Ty się nazywasz inaczej. Zgodnie z prawdą będzie BUREK któregoś z gnojków, którzy ci za to płacą.
|
|
dokladnie wielkie litery uznawane sa za krzyk wiec zepnij posladki, wylacz capslocka i zajrzyc do dzialu ogloszen
|
|
no prosze ja ciebie bardzo a od kiedy jest cenzura na forum wniose skarge na portal 4lomza ze moje bluznierstwa sa zakropkowane przeciez mam pozwolenie na takie typu czyny ktore wyrazaja moje emocje
|
|
jeszcze bana dostaniesz;P
|
|
Czy nikt z Was nie zauważył, że w Łomży robią Nas w balona z cenami paliw? Tydzień temu na Orlenie cena w Łomży ON -4,05PLN jeszcze wczoraj 4,10PLN a dziś już 4,15PLN. Czy to nie chore??? Dziś w Białymstoku w centrum miasta ON na stacji BP 3,99PLN dalej na SHELL ON kosztował 3,98PLN. Coś nie tak to wŁomży powinniśmy mieć takie ceny ponieważ do Białegostoku firmy transportujące paliwa mają dalej a co jest z tą cholerną Łomżą. Począwszy na władzach miasta, kombinują też cepeniarze, Czy żaden UOKIK nic nie zrobi?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |