piątek, 08 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Apeluję zachęcajcię do tego, by mieć dzieci.Kaczyński

Miejsca pracy nie będą za bardzo nowe, bo zabiorą je lokalnym firmom, których wiele tu obecnie w sektorze budowlanym. Ewolucja nieunikniona, szkoda, że nie powstają w regionie firmy, które dawałyby prawdziwie NOWE miejsca pracy. Na konkurencji którą zwiększy Castorama zyskają przede wszystkim rolnicy z regionu, poniważ ceny powinny trochę spaść lub chociaż nie rosnąć. W krótkim okresie mieszkańcy Łomży stracą, bo duża sieć nie będzie reinwestować zysków w regionie w przeciwieństwie do lokalnych firm.

Ale jak już mówiłem "to nieunikniona ewolucja i czekam na prawdziwe Nowe miejsca pracy". Cieszmy się z ewolucji :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Apeluję zachęcajcię do tego, by mieć dzieci.Kaczyński

Darck ja nie daję takich rad, ale dającym takie rady raczej chodzi, że nie "jak nie ma pracy to załóż własną firmę" tylko "jak "zazdrościsz" innym ich firm, pieniędzy czy czegokolwiek to masz takie samo prawo spróbować w tej dziedzinie". Firma to nie zawsze same kokosy, a bardzo często mnóstwo wyrzeczeń i poświęcenia i tak jak mówisz mało kto się do tego nadaje.

Pozdro dla normalnych

Najlepszy pies dla dziecka to zdecydowanie golden retriever. Bez problemu toleruje obecność dziecka, strasznie przyjazny pies. Jeśli pies i dziecko to tylko golden...

Czesio - Ciebie, podobno robisz to doskonale.

ja bym wybrała ratlerka już jednego miałam ale niestety zaginał tak był przywiązany do dziecka ze pozwalał mu na wszystko i nie było nocy żeby nie spal u niego w nóżkach

Co byście na to odowiedzieli?

Kiedy jestem zmuszony mówię tylko tę część prawdy, która najprawdopodobniej mi nie zaszkodzi

Pies to istota żywa i (moim zdaniem) nie powinna być kupowana dla dziecka jako przedmiot rozrywki, by po nacieszeniu się jak zabawką, została odstawiona na boczny tor czy wręcz wyrzucona.
Popieram więc przedmówców, którzy uważają, że najlepszy pies dla dziecka to pluszak!

a tak na powaznie moge ci dac identyczna jak wydaje urzad bo mam takie 2

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org