Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Proces w sprawie wiceszefa BOR nie może ruszyć od ponad roku |
stasiek
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Proces w sprawie wiceszefa BOR nie może ruszyć od ponad roku |
Kudzie co wy pieprzycie ja mam IST za 59 zl i nie narzekam ![]() Ale do tego abonamentu dochodzi hub osiedlowy direct connect (czytaj dc++) Filmy sie sciagaja z predkoscia 10 megabitow/sek czyli film w +/- 2 minuty spokojnie mozna sciagnac, a ludzie maja naprawde wiele filmow gier muzyki, co tylko chcecie i jak szybko chcecie:D
|
|
Treść jest ukryta
|
|
mala83 Pan moderator a raczej admin słusznie wykasował twoje ogłoszenie. Mylą ci się pojęcia forum a dział ogłoszeń. Doczytaj czym to się różni, trochę kultury też by ci się przydało.
|
|
Witam. Zakładam tutaj temat bo liczę na pomoc ;pp Jakich polecacie dobrych fryzjerów męskich? Chodzi mi bardziej o fryzjerów, którzy potrafią zrobić coś dobrego z dłuższymi włosami :P :) z góry dzięki za propozycje.
|
|
Mała, jesteś chyba za mała aby głosić pierdoły o komunie. Nauczyli cię jak papugę pierdzieć o czym pojęcia nie masz. Robią to po to, żebyś za grosze zapierdalała na gównianych wybawicieli i jeszcze dziękowała im za to. Jak mnie skurwiele nie wykasują wcześniej to sobie zapamiętaj: nigdy lepiej niż w tej komunie nie było i nie będzie.
|
|
''Vectra daje rade , tylko niestety upload strasznie kiepski, ale za to w IST trafiają się takie dni'' No może upload cienki ale dla mnie nie ma znaczenia do oglądania stron youtube itd. i do grania w gry przez neta w sam raz w nocy stronfer nawet 16MB .
|
|
mala83 - to do ciebie trzeba na pani się zwracac.....? My tu na forum to wszyscy na ty jesteśmy ;))
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |