poniedziałek, 16 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Jarosław Kaczyński

bukake

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Jarosław Kaczyński

Ja podobnie jak arecki miałem TWO i TSF 8 stycznia ale w Słupsku. Cały czas czekam na MS. Na razie nawet terminu nie znam.

CZŁOWIEK Z POCZUCIEM HUMORU-EXTRA.
A TAK POWAZNIE-TO GDZIE ONI SA?

DLACZEGO MĘŻCZYŹNI NIE POTRAFIĄ OKAZYWAĆ UCZUĆ, DLACZEGO NIE WIEDZĄ KIEDY MAJĄ SPRAWIĆ NIESPODZIANKĘ, DLACZEGO ZAPOMINAJĄ O ŚWIĘTACH KOBIET?

trafiłaś na nie tego faceta;-] to nie znaczy,że każdy jest taki....myślenie sterotypami to najgorsze co może być

Potwierdzam. Ja też wcześniej tankowałem tam dizela na pompowtryskiwaczach i jeździłem bez problemów, a z orlenowskiej vervy nie raz potrafiła się zrobić kasza. A teraz mam nowe auto, z nowoczesnym silnikiem (benzyna vct - zmienne fazy rozrządu) i też śmiga bez różnicy. Niska cena paliw na stacji auchan nie wynika z ich złej jakości, tylko z innych przesłanek (mniejsze koszty, a duży obrót też robi duży zysk). Dziś na shellu w Białym e95 jest po 4,50. Czy to oznacza, że leją tam wodę zamiast benzyny? Raczej nie!

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org