Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Doświadczeni w samorządzie. Kilka uwag do artykułu na 4lomza.pl |
Nie wiedziałem, że sprawy tak się mają. To zmienia postać rzeczy , nic dziwnego że za nią tak obstajesz. No to Powodzenia.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Doświadczeni w samorządzie. Kilka uwag do artykułu na 4lomza.pl |
We wszystkich mowach i w języku duszy Nad wszystkie są dwa słowa, Jak w kroplach rosy po suszy, W nich skarb żywota się chowa. Jak dwie perełki w oceanie życia, Jak dwie gwiazdeczki na niebie, Świecą nam do powicia Dwa słowa - kocham ciebie. [J.I. Kraszewski] Panowie ! Przyłączcie się wszyscy, jak jeden mąż ! Dziś święto naszych kochanych dziewczyn. Spełnienia marzeń wszystkim poznanym tu Paniom!
|
|
Dzieki z informacje, ADALL (and for setting me straight). Troche mi niemrawo, ze takie pytanie zadalem - bylem jednak pod takim wlasnie wrazeniem ze wzgledu na informacjie zaszlyszane w miejscowym programie radiowym. Moral? Nie wszystko jest tak jak to podane jest w mediach. No i przy okazji oczywiscie kwiaty (choc tylko takie wirtualne) dla wszystkich naszych milych Pan na tym Forum. Pozdrawiam, wychu
|
|
Po raz pierwszy obchodzono go na początku XX wieku w... Stanach Zjednoczonych Amerykanki. W pamięci zbiorowej dorosłych Polaków wiąże się z realnym socjalizmem, czerwonym goździkiem i... parą rajstop, które w tym dniu otrzymywały wszystkie Panie. Dziś Dzień Kobiet przy życiu podtrzymują przede wszystkim przedszkolaki... przygotowując dla swoich wychowawczyń i mam - piękne laurki. Warto, czy nie warto świętować 8 marca jako Dzień Kobiet.... i dlaczego tak....? P.S. Bądź mądra, Bądź miła, Bądź szczera, Miej same zalety... Niech z Ciebie wyrośnie Ideał kobiety.
|
|
ADALL dziękuje od razu mi się cieplej zrobiło na serduszku. Bo to co napisał guziec to aż mnie zmroziło. Pozdrawiam i śle całuski dla tych panów co nas kochają.
|
|
pracuję w tej chwili nad końcowym wizerunkiem koszulki i za chwilę ją Wam pokażę !
|
|
Bardzo ciekawie zapowiada sie ta książka.
|
|
Wracali po impresce .
|
|
Tak a zycie ci niemile ? ze palisz ? nar
|
|
lomzynskie kanary powinny sie cieszyc ze nie maja tak przejebane jak kanary warszawskie...tam o godzinie 22 w tramwajach kazdy robi co chce..."mozna" pic co sie chce,palic co sie chce...istana samowolka...jezdzilem takimi tramwajami dosyc czesto.... i nigdy nie milame zadnej lipy... a wrecz przeciwnie..czesto bylem czestopwany alkocholem ktorego lepiej nie odmawiac, ale mi to nawet przez mysl nie przeszlo :-] kanary wtedy nawet nie wchodza do tramwaju...a nawet jak wchodza to najpierw rozgladaja sie czy jest bezpiecznie a dopiero wtedy sprawdzaja bilety:) i tak powinno byc w lomzy :) ...tylko tramwajow brak ;/// hipokrates
|
|
Taki ktoś powinien tracic prawko odrazu.
|
|
a zycie ci niemile ze pytasz??
|
|
STRASZNIE MNIE RAJCUJE TAKI DRESZCZYK emocji ...mam mokro w majtach jak jakis zul podaje mi butelke,i daje uswiechtana pojare... to jest cos co mnie kreci jak nic na swiecie ;-]] cytuje "...to chyba nie jest miejsce na imprezkę?" to ja odpowiem...a na co ?? lepiej siedziec jak ten buc i patrzec sie tepo za okno do nikogo sie nie odzywac i na nikogo nie patrzec bo akurat za to moga dac ci w morde... daj spokoj "MORDA NIE SZKLANKA" a do ludzi trzeba z sercem (a czasami z flaszko) podchodzic :))) TO BY BYLO NA TYLE :) hipokrates
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |