Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Drogi Park Miejski |
Podobno (!) jak zechcesz kasy za osocze to musisz podpisać taki papier, że w razie gdybyś kiedykolwiek sam potrzebował osocza czy krwi to zobowiązujesz się za to zapłacić. Innymi słowy - do końca życia nie masz szans na darmową transfuzję. Powtarzam, że nie jestem tego pewna, najlepiej sam się dokładnie dowiedz.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Drogi Park Miejski |
Treść jest ukryta
|
|
w banku to ci pokaza, drzwi
|
|
dobra biore i suknie skoro tak:)
|
|
http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=21218 Tak próba pokazania uczciwości śmierdzi mi. Może pozornie chcieli pokazać jacy są uczciwi. Będąc na miejscu przełożonego, przyjrzałbym się mocno całej sprawie. Litwin dawał. Wystarczyło powiedzieć z uśmiechem na ustach. Sorry my nie bierzemy. To nie ten przedział. Chyba, że Litwin wyciągnął giwerę i zapowiedział ostrą jazdę. Na cóż ten cały popis i cyrk. Powie ktoś. A co jakiś Litwin będzie sobie myślał, ze polska Policja jest przekupna? Ja odpowiem tak. Skąd u Litwina wziął się pomysł, że 2 stówkami z polskimi policjantami załatwi sprawę? Mówili mu o tym polscy strażacy, kolejarze? Nie, na taką opinie musieli pracować sami policjanci. Mają taką opinie u Litwinów, na jaką zasłuzyli, to po co ta napinka. Taka akcja tej opinii nie zmieni. Na opinie pracuje się lata.
|
|
Stanowczo mocno wrażliwy jesteś. Na sukcesy w reporterce po mojemy nie masz szans.Próbuj w fot. artystycznej. Trzepnij fotę dla widelca i łyzki w świetle zastanym i dywaguj na temat rozłożenia cieni, pół cieni. Najlepiej jak sfocisz Holgą albo jeszcze lepiej otworkiem. To tak tytułem wstępu. Forum, to przekrój społeczeństwa a Ty chcesz uciekać? Dokąd? Wracając do tematu. Dobre pytanie. Czego oczekujecie, po takim kursie. Moze tylko np. zaświadczenia o ukończeniu jego? Może chcecie nauczyć się, czym analog różni się od cyfry. Czym się różni GO od ISO? Może edycji fotek w PS? Co odnośnie tych łomżyńskich grup. Widać niekiedy , jak poruszają się stadnie po mieście. Sukcesów fotograficznych, to ja nie widziałem. Kiedyś na wystawie pod filarami jedna fotka przykuła moja uwagę. Był to łoś, ot i wszystko. Reszta poziomem nie odbiega od ogromu fotek na galeriach internetowych. A tradycję? To nie czasy na tradycję. Dziś na fotografowanie trzeba mieć sprzęt, kasę i czas. To nie czasy tworzenia sztuki w łazienkowej ciemni. Ps. podobno teraz jakas wystawa jest, jak pójdę, to sie tu podzielę swoimi wrażeniami.
|
|
funky002 nie mylę się, bo niestety ale po 1 lutego nie oddawałem krwi ani osocza. Do tej pory nikt mi za to nie płacił, a raz kiedy byłem ze znajomym i zapytał o to, to powiedzieli mu, że nie płacą i że to niestety nie o to chodzi, tylko o pomoc.
|
|
Witam! Czy ktoś wie, dokąd przeniósł się gabinet weterynaryjny "Filemon" z Szosy Zambrowskiej?
|
|
W Stokrotce przy kasie na stoisku monopolowym cena 35,- ale za buteleczke nie za litr Pozdrawiam ![]()
|
|
Brzeczyszczykiewicz, wszystko fajnie tylko znak "ustąp pierwszeństwa" odnosi się do ulicy Sikorskiego, a skoro jest to jedno skrzyżowanie to skręcasz z zawadzkiej i na Sikorskiego jesteś dopiero za skrzyżowaniem (i zawadzka po prawej masz już za sobą), gdyby były to dwa skrzyżowania to miałbyś rację.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |