czwartek, 10 kwietnia 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
stawiamy na ludzi nowych

a ja z tego miejsca chcialbym zlozyc zyczenia urodzinowe mojej kochanej mamie :)))) sto lat sto lat :)))))))))))))

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: stawiamy na ludzi nowych

Dokladam sie do tych zyczeń.

Dokladam sie do tych zyczeń.

na flesz moba

Wszstkiego naj,naj,naj.
Wyrozumiałości, dla nas mężczyzn! :))

ADALL napisał:

"...że palenie dla
przyjemności różni się od palenia bez przyjemności..."

czegos tu nierozumiem...palenie bez przyjemnosci?? to po co w takim razie palic skoro nie sprawia to przyjemnosci?? komus sprawia to pali,komus innemu nie i nie pali, PROSTE ;-]]

cytuje leszek16064: "No i właśnie Stary bardzo się mylisz bo sam byłem nie raz! świadkiem jak Łomżyńskie kanarki puszczały delikwenta "wolno"...puszczaja ale zapewne wczesniej dostali w łape...ale tego pewnie juz twe sokole oczy niedostrzegly

Bo to dla mnie skomplikowane rzeczy są. Piszesz, że picie wódy sprawia Ci przyjemność (bezpośrednio po spożyciu), potem dopiero rzyganie. Dalej radośnie stwierdzasz, że możesz nic nie robić przez całe życie, jeźdżić dla przyjemności MPK, nosić głęboko w sercu pogardę dla kanarów, palić TRWAKE (nie wiem, co to?) do emerytury i po śmierci też. Piszesz, że studiujesz, aczkolwiek chyba resocjalizację, bo język, którym się posługujesz - polskim nie jest. I myślisz, że rodzicom będzie chciało się żyć wiecznie, aby legata i śmierdziela (od wiecznego popalania) utrzymywać ??

Ja tam Nie pale ale pije :D:D musze tekile se wypić tako samo jako mam na pulpicie :D:D

Nic wielkiego to jest: trochę słów, trochę snów, trochę łez

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org