Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
stawiamy na ludzi nowych |
a ja z tego miejsca chcialbym zlozyc zyczenia urodzinowe mojej kochanej mamie :)))) sto lat sto lat :)))))))))))))
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: stawiamy na ludzi nowych |
Dokladam sie do tych zyczeń.
|
|
Dokladam sie do tych zyczeń.
|
|
na flesz moba
|
|
Wszstkiego naj,naj,naj. Wyrozumiałości, dla nas mężczyzn! :))
|
|
ADALL napisał: "...że palenie dla przyjemności różni się od palenia bez przyjemności..." czegos tu nierozumiem...palenie bez przyjemnosci?? to po co w takim razie palic skoro nie sprawia to przyjemnosci?? komus sprawia to pali,komus innemu nie i nie pali, PROSTE ;-]]
|
|
cytuje leszek16064: "No i właśnie Stary bardzo się mylisz bo sam byłem nie raz! świadkiem jak Łomżyńskie kanarki puszczały delikwenta "wolno"...puszczaja ale zapewne wczesniej dostali w łape...ale tego pewnie juz twe sokole oczy niedostrzegly
|
|
Bo to dla mnie skomplikowane rzeczy są. Piszesz, że picie wódy sprawia Ci przyjemność (bezpośrednio po spożyciu), potem dopiero rzyganie. Dalej radośnie stwierdzasz, że możesz nic nie robić przez całe życie, jeźdżić dla przyjemności MPK, nosić głęboko w sercu pogardę dla kanarów, palić TRWAKE (nie wiem, co to?) do emerytury i po śmierci też. Piszesz, że studiujesz, aczkolwiek chyba resocjalizację, bo język, którym się posługujesz - polskim nie jest. I myślisz, że rodzicom będzie chciało się żyć wiecznie, aby legata i śmierdziela (od wiecznego popalania) utrzymywać ?? ![]()
|
|
Ja tam Nie pale ale pije :D:D musze tekile se wypić tako samo jako mam na pulpicie :D:D Nic wielkiego to jest: trochę słów, trochę snów, trochę łez
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |