środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
a co sądzicie o UFO?

O i bardzo dobrze wiem że w Krakowie jest...

Anthony

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: a co sądzicie o UFO?

9 marca o godzinie 18 w publicznym Gimnazjum nr 1 im. Noblistów Polskich w Łomży, odbyła się niezwykle interesująca uroczystość nadania uczniom szkoły tytułu „PRYMUS 2005”. Prymusi gimnazjum nr 1, w liczbie 25, w III kategoriach (średnia 5,2/5,1/ i 5,0) zostali nagrodzeni w obecności swoich rodziców, nauczycieli, dyrekcji szkoły, prezydenta Łomży Jerzego Brzezińskiego, zastępcy Krzysztofa Choińskiego, naczelnika wydz. Oświaty Wojciecha Kowalika, przedstawicieli kuratorium podlaskiego i innych zaproszonych gości.
Prowadzący uroczystość młodzi prezenterzy wygłosili w stosunku do wszystkich 25 nagrodzonych, dowcipne i celne laudacje. Atmosfera na sali, zaaranżowanej na kawiarenkę, była niezwykle podniosła ale i zabawna w II części uroczystości, kiedy wystąpiło, z brawurowo zagraną „Zemstą 3”, Koło Żywego Słowa „SePeRe” z Gimnazjum nr 1. W rolę znakomicie zagranego Papkina wcieliła się Karolina Niemkiewicz z kl. III. Oczy widzów przyciągała świetna aranżacja spektaklu i znakomicie dobrane współczesne i stylowe kostiumy do każdej roli. Gratulacji dla nagrodzonych prymusów i owacji dla młodych aktorów nie było końca.
Listę prymusów zamieszczamy w załączniku.
MOJA SZKOŁA :D:D

ptusiu poraza mnie tresc twoich wpisow...nap[rawde jest powalajaca...

ptysiu91, Ryskago a dla Was informacja, ja wlasnie posiadam jedna idee i zlodzieje,

Zbych

na pewno problemów jest więcej:
1. Po pierwsze - alkocholowy
2. Po drugie - alkoholowy
3. Po trzecie - problem z łatwym dostępem do obu w/w używek

hehe. Kupiłem sobie buty DK a kolega mi powiedział a czemu nie kupiłeś jakiś orginalnych jak bym w takich sie pojawił to by zaraz mówili o bartuś jaki butki hehe... ( były orginalne ale o rozmiar miejsze to wole chodzic nieorginalnych ale w moim rozmiarze ) Ja w pokoju nie mam zbyt dużo rzeczy orginalych no oprucz Procesora karty graficznej dysku i tych innych pierdół komputerowych. Ja gier nie kupuje orginalnych chyba nikt na forum nie kupuje gier orginalnych za 100 zł ja albo nagrywam albo kupuje KS GRY. I co tu jeszcze o orginałach ... Hm...Chyba to tyle :P aaa i mam pytanie czy wie ktoś gdzie można jakoś fazowo bluze kupic ale nie tako co by kosztowała jak moje głośniki ://// tako w rozsądnej cenie :D

Anthony

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org