środa, 06 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
prof. Gliński Nie mogę spać....

Czy w lomzy planowane sa w przyszlym roku imprezy pod chmurka ?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: prof. Gliński Nie mogę spać....

Czy orientuje sie ktos kiedy bedzie wykonany remont nawierzchni na pilsudskiego ?

Ja tez polecam Ziko:))))))))))

nier zrobi bo sie boja lomza zawsze byla potega w najwyzszych cenach paliw wyjedziesz kilkanascie km pozalomze i ceny o wiele mniejsze ' na tych samych rafineriach" niech pan prezydent wkoncu zajmnie sie tym

Ja nie.

dosłownie zmowa cenowa w Łomzy istnieje nie od dzisiaj. Nawet sam Orlen na swoich stacjach ceny dla naszego miasta ustala specjalne tzn zawsze wyzsze. Pomysł tej nowej stacji upadł ponieważ godziłby bardzo powaznie w interesy miejscowych biznesmenów którzy z handlu paliwami zyja. A to ,że Pan Prezydent widywany jest w tym towarzystwie to fakt. Tak więc czyzby zarzucony pomysł budowy stacji paliw miał taki podtekst ?

Jedno jest pewne tylko jedna stacja sprzedająca paliwo po cenach takich jak w innych miastach zmieniłaby całkowicie kształt lokalnego rynku.

ja terz nie :)))))))

< wieczne im odpoczywanie >

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org