Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Homilia ks.prałata Henryka Jankowskiego. |
Cieszę sie, że jest jeszcze ktoś kto wierzy, ze trzeba im mozna razem.... bo przeciez "razem łatwiej" Obawiam sie jednak że skończy sie to na szkoleniazh i warsztatach /na które zapewne otrzymaliście pieniądze w jakims grantowym konkursie / i dobrej woli dokonaywania zmian wyrazanej przez uczestników. Moja walka o to co Pan teraz zaczyna trwała 10 lat. Poległem .....A głównie dlatego, ze bezinteresowna zawiść, partykularne interesy i zła wola niektórych lokalnych mediów mogą "nawet " siłaczom" i "siłaczkom " wyczerpać siły Sądzę, ze Panu nie trzeba mówic co to jest "karoschi" lub wypalenie sie zawodowe. Zycze aby Pana to nie spotkało. Ale popieram . Pomimo tego smutnego tonu cos mi sie jednak przez te lata udało , jakies owoce zostały. Panu tez tego zyczę . Ale prosze spróbowac pozyskac równiez media dla projektu. Moze KONTAKTY mogłyby " wypuścic " cały cykl a nie tylko informacje o tym, ze takie szkolenie miało miejsce Efekty mogłyby objąć większa liczbę ludzi. A przecież o to chodzi Demokracja lokalna to jeszcze dla wielu rzecz niezrozumiała. Pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Homilia ks.prałata Henryka Jankowskiego. |
Czy ktoś jeszcze czyta Kontakty?
|
|
Dziękuje Panie Tolku ! Jestem wdzięczny za przytoczenie wyników powyższego badania. Myślę, że jest ono wiarygodne. Przyznam, że mam dylemat. Z jednej strony glosy sklepikarzy, którzy narzekają i przedstawiają racjonalne dowody. Z drugiej strony biedni ludzie, którzy zagadują o supermarket i mówią , że najlepiej jakby bylo ich kilka, bo wtedy drastycznie poobniżaliby się ceny. Z jednej strony w sklepie osiedlowym widać jak pracuje cała rodzina a z drugiej strony w ofercie marketu widać "Serek wiejski" w cenie 1 zł...Słowem - wątpliwości jest wiele. Ale wiem, że po konsultacjach z ludźmi wybiorę właściwie. Pozdrawiam Pana i jeszcze raz dziękuję.
|
|
A ja miałem przyjemność poznać pana Girtycha osobiście - bardzo przyjemny i kulkuralny przeciwnik polityczny. Miło mi się dyskutowało (najbardziej nie lubię dyskutowąc z ludźmi, którzy się ze mną we wszystkim zgadzają - straszne nudy...). P.S. Trzeba pamiętać jednak o jednym - im wyżej (im bliżej Warszawy) tym kultury politycznej coraz mniej - czasem jednak, jak widać na przykładzie różnych grup dyskusyjnych, przykład idzie z góry na dół.
|
|
teraz ja sprobuje: w komputerze 9:44 andrzejek.
|
|
Do polityki jest oddzielna czesc forum ....
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |