niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Po zaniechaniu tarczy w Polsce - CZY NATO NAS OBRONI?

re.: KASIUNIA

"...nie życzę tym osobom które napisały tak okropne posty tego samego"

Z własnych z wami doświadczeń wiem, że życzycie i to dużo gorszych rzeczy.

Pozatym to kto rozpętał tę wojenkę.
Jeżeli ktoś ma się wstydzić to napewno nie ja.

Pozdrawiam

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Po zaniechaniu tarczy w Polsce - CZY NATO NAS OBRONI?

Zachowanie tragiczne. Ale zmartwię Was - tak się zachowuje współczesna młodzież. Wyluzowana, bez zahamowań... szkoda słów. Jest mi za nich wstyd. Idźcie popracować w dzisiejszych szkołach. Po kilku miesiącach nic Was nie zdziwi. To po pierwsze.

Po drugie, gdzie jest admin? Czemu forum jest miejscem na tak prymitywne i ograniczone komentarze???

Mnie nie interesuje, kto gdzie i z kim uprawia seks. Wy się zachowujecie, jak gdyby jakiś gej dopadał was w ciemnym zaułku i regularnie gwałcił. Co was to obchodzi jak oni to robią? To jest ich problem. Zawsze miałam wrażenie, że ci, co najwięcej krzyczą, albo sami są homoselsualistami i odwracają od siebie uwagę, albo nienawidzą się za to, że kochają inaczej.

Ja jestem tolerancyjna dopóki nie pozwoli im się adpotować dzieci. Tyle.

Nic nie tłumaczy takiego zachowania, jakie widzimy na zdjęciach. Nieważne, czy zrobił to gej, lesbijka, uczeń gimnazjum, polityk, piękny Roman czy pani Krystyna z gazowni. Takie zachowania należy potępiać. Tak samo potępiać jak Wasze hamskie komentarze w stosunku do innych ludzi.

kaschia

Poczytajcie to wszyscy tolerancyjni:
Życie Warszawy podaje, że 10-15 tys. ludzi weźmie udział w antyrządowym marszu w Warszawie. W Europie geje bokserzy i karatecy szykują się do obrony pochodu przed polską skrajną prawicą.
Jak czytamy w dzienniku demonstracja ma być jednak nie tylko marszem w obronie homoseksualistów. – Ona będzie traktowana jako wielki bunt przeciw obecnym władzom – mówi szef Fundacji Równości Tomasz Bączkowski.
Według informacji gazety, przyjedzie szwedzki minister ds. demokracji i równości Jens Orback, szefowa współrządzących niemieckich Zielonych Klaudia Roth, poseł Bundestagu Volcker Beck. Prawdopodobnie będzie również wicemarszałek niemieckiego Bundestagu Mechthild Rawert.
Dla PiS i Lecha Kaczyńskiego to bardzo niewygodna sytuacja - zauważa dziennik. Jeżeli nie spróbują zatrzymać marszu, to pokażą swoją słabość i niekonsekwencję; jeżeli będą go w jakiś sposób blokować, narażą się na skandal na międzynarodową skalę. Sytuację dodatkowo utrudnia fakt, że współrządząca LPR jest przeciwna pozwoleniom na takie marsze - czytamy w "Życiu Warszawy".
Źródło: Onet.pl

A to szybka i prawidłowa reakcja:
http://jarasssss.ovh.org/pismo1.JPG

Jeżeli nie uda zapobiec się marszowi zgodnie z prawem, do dojdzie do wielkij walki ciot z prawdziwymi, normalnymi Polakami.
http://www.nacjonalista.org/images/newsy/77940437044644d0a46ce0.JPG

Możecie mnie wyzwać od nietolerancyjnych, ciemnogrodów itp., ale dla zboczenia i dewiacji w naszym kraju oraz braku szacunku dla miejsc pamięci narodowej mówię stanowcze NIE

ptysiu91: z Arką... nyło napisane .... znowu się popisałeś...

Kokosz

Ptysiek pieski to nie ludzie

Ale potrzebuje kontakt w postaci telefonu lub maila :)

KUR.... PTYŚ ALE JESTEŚ PIŹNIĘTY . TYLKO POCZYTAJ ZASTANÓW SIĘ CHWILĘ I DOPIERO ODPISUJ.

Droga Alehandro, piękna, mądra i uCZCIWA. Jak się domyślam masz już ogromny bagaż doświadczeń, czym się wykazałaś w poście. Gratuluję Ci inteligencji!! Odnośnie matury w II LO powiem tylko tyle, że pisałam na auli język polski i język angielski i nie było mowy o ściaganiu!! 3 pilnujących z przodu, 2 na scenie!! Widzieli wszystko jak na dłoni.
Ps: siedziała też z nami Pani z OKE, więc chyba logiczne, że nie było mowy o ściąganiu!!
Pss: o wpadce w katoliku też słyszałam, więc naprawdę nie wiem skąd masz takie informacje... Pozdrawiam Cię i trzymaj się, i życzę Ci powodzenia, bo coś czuję, że Ci wyjątkowo teraz przyda!!!

...na rybach :)

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

LUdzie powariowaliście co wy na mnie tak naskoczyliście!. przeczytajcie mojego pierwszego posta- temat. :

bardzo bym chciała zorientować sie w waszej opini, gdzie najchetniej chodzicie wy kobietki na parzedłużenie paznokci

o nic złego sie ne zapytałam!, czy takie chamstwo musi się tutaj ujawniać?. niezastanawiacie sie wogule, co piszecie, część osob mnie nie zna, a sie wypowiada - ludzie opanujcie sie zamiast ublizac , lepiej sie uśmiechnijcie,

do zeni:

watpie czy byłas u mnie. bo chyba nie zauwazyłas ale o zeby bardzo dbam bo moja mama jeststomatologiem wszyscy moi bliscy smieli sie że wyczułas coś z moich ust, mozliwe żeniu skarbie że to swój smród czułaś, ja zapamietałam jedna młodą szatynkę kturqa miała fatalny oddech podejżewam że to ty niuniu.

Szczere gratulacje.

A ja składam podziękowania trenerowi , jego zastępcy , Prezesom: P. Józefowi Kosiorek i Maciejowi Zajkowskiemu i wszystkim anonimowym pracownikom i działaczom naszego klubu.

na halowen jeszcze za wczesnie

Gloria Satani!

rrr23 w innych miastach galerie nadal działają i mają się dobrze, np. w Białymstoku aktualnie są budowane następne cztery galerie i nikt nie narzeka.

Treść jest ukryta

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org