Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
stop lokalizacji bazy wojsk amerykąńskich w Polsce |
Ptusiu! Po co nam sponsor? Każdy zaopatrzyłby się w jeden jedyny soczek i kosztowało by go to pewnie koło złotówki, a napewno nie więcej niż 2 złote. Sponsora szukajcie we własnych portfelach, bo mam wrażenie, że nikt nam pieniędzy ot tak nie da. Tak więc z soczkami nie ma problemu. Gorzej z ludźmi :( ... stanos
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: stop lokalizacji bazy wojsk amerykąńskich w Polsce |
Ja się tam nie znam na kontrolowaniu sond, ale ci co się znają, to nie przeczę - mogli by sie zająć. Takie to dziwne się wszystko wydaje. Tak jakoś...
|
|
Głosowałem na fabrykę, bo kojarzy się z pracą, a właśnie pracy nam najbardziej potrzeba. Na całym świecie najważniejsze są zawsze miejsca pracy (czyli fabryki) Tam gdzie są fabryki, rozrasta się infrastruktura, budowane są drogi etc. etc. Nie muszę chyba nikomu o tym tłumaczyć. Usługi stanowią najprostszą formę zatrudniania, ale niestety nie wytwarzają nic nowego, dlatego potrzeba jest firm, które coś będą tworzyły (produkowały), czyli fabryk. Zauważcie, ile jest szumu w mediach gdy na śląsku otwierają jakąś nową fabrykę, ktora będzie zatrudniała ok. 300 osób. Wiadomo, że w ślad za taką inwestycją idą następne i dzięki takiej fabryce tworzy się kolejne miejsca pracy właśnie w usługach, maretingu, transporcie itd. Dlatego dla Łomży potrzeba fabryki, choćby zatrudniającej 20 osób. Stadion jest także przydatny, czy hipermarket, ale pracy nam nie da. Natomiast nie zrozumiałem intencji twórcy tegoż sondażu dot. "geniuszu" Nie wiem o co mim chodzi? Może dlatego, żem człek prosty i takich żartów nie rozumiem. Zbych
|
|
NienormalnieNienormalna wujaśnij mi różnice pomiędzy Hipermarketem a Auchan bo jakoś ja nie widzę żadnej, a w sumie IKEA to też Hiper Market tyle że z innym asortymentem
|
|
Dla zainteresowanych polecam stronkę: http://fmbialystok.republika.pl/index.html
|
|
Tramwaj by byl bardziej potrzebny !
|
|
szesnascie kosciolow.....? to jest to
|
|
Nasz biskup nie pójdzie w slady poprzednika- tak mówił poseł Michałek (tu jest wiarygodny;). To zresztą zagorzały kumpel "mocherowych beretów"- a to mnie zniechęca strasznie.... Co do reszty - to zgadzam się z Nazisem!
|
|
Mi to by bardziej pasowało godz. 14 Żyje By Pakować Pakuje By Żyć
|
|
ADALL: Naprawdę nie wiem, czy piszesz poważnie... Mam nadzieję, że ironizujesz. Bo jeżeli mówisz serio... to szkoda słów. Ale może to ja jestem nienormalna i nie pasuję tutaj. Jeżeli mam zatrudnić osobę na konkretne stanowisko, to stawiam na jego umiejętności, a więc to, co potrafi zrobić dla firmy. Nie obchodzą mnie stereotypy i obiegowe opinie. Stawiam Człowieka ponad miejscem jego urodzenia, wyznaniem, w którym przyszło mu się wychować. Może więc to ja jestem takim odmieńcem? Nie wiem... Wierzę jednak, że nie wszyscy traktują inność w kategorii 'odmieńca' Pozdrawiam, Shai
|
|
ktos powiedział że P.Prezydent Ch. nie nadaje sie na stanowisko które aktualnie zajmuje.... zgadzam się w 100%. jak on odszedł z PG 2 kroczyłam przez I semestr 3 klasy, czyli prawie końcówka! mimo ze przyszedł nowy, kompetentniejszy (i młodszy :)) zastępca nie udało się już nadrobić zaległości, które wynikły m.in. z tego że w/w Pan Ch. gonił za karierą!! to jak to sie stało ze on jest wice prezydentem?! wogóle brał udział w jakichś wyborach?! nie pasuje mi tu coś.... co do rodziny Pana Ch. to zona i córka(i) pracują w szkolnictwie (uczą dzieci) w szkole która nigdy nie zostanie zamknięta, bo ma super dyrektorke (p.H. Gałązkę), basen, pedagoga Majewską oraz doskonale rozwiniętą współpracę z dziećmi chorymi!! Zbych
|
|
widzial juz ktos nowe" dziecko" ( miedzy) innymi renaulta? Jak Wam sie podoba? Myslicie za warto wnie zainwestowac?
|
|
No i znowuż mi się oberwało...
|
|
Ryskago a tramwajem ? no woiesz :D a może taki pomysl kazdy przez 3 minuty będzie malowal tramwaj na kartcce papieru :P hehe Ma zowsze Łomża
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |