poniedziałek, 06 stycznia 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Czy z LPR można inaczej

Andrzeju przeciez np w supermakrektach typu auchan w Bialymstoku jest miejsce dla drobnych firm...

Oczywiscie nie orientuje sie o jakim markecie jest mowa (moge sie tylko domyslac ze wiekszym niz Biedronka leader czy goska), nie interesowalam sie sprawa za bardzo. I oczywiscie lokalizacja TAKIEGO marketu powinna byc bezwzglednie poza miastem.

aleks

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Czy z LPR można inaczej

Wybaczcie wszyscy obrońcy małych sklepików. Mam gdzieś ich właścicieli i ich propomcje towarów tuż przed kończącym się terminem do spożycia. Jestem przeciętnym obywatelem, kupuję nie to co chę ale to co mogę. Kupuję w "lider szajsie", bo tam jest tanio. Wiem, że jakosć jest fatalna, ale cóz zrobić - jeść trzeba. Chcę więc dużego marketu, z tanimi towarami dla biedoty. Do Białego nie jeżdzę bo nie mam samochodu, do marketu przy szosie do mężenina też nie pojadę. Z chęcią natomiast pójdę do sklepu, który stanie na placu, gdzie staja karuzele. Równocześnie oznajmiam przeciwnikom marketu ze względu na kościoły, że w Łomzy trudno znależć miejsce, gdzie koscioła nie ma.

Witam wszystkich!!

Chciałoby się powiedzieć gdzie my jesteśmy.
Panie Jarota mam do pana kilka pytań:
1.Jak pan chce zmniejszyć bezrobocie w łomży?
2.Kogo pan by łaskawie przyjął (jakiego inwestora), który chciałby zainwestować pieniążki tak potrzebne do rozwoju.
3.Czy pan chce sie rozwijąc? Jeżeli tak to nie wyobrażam sobie tego bez zewnętrznego kapitału.

Mam nieodparte wrażenie, że jest pan tak zacietrzewiony w swoich niby mądrych pomysłach ja pan giertych z pana partii. Pewnie to pana podbudowuje. Tylko co ztego jak wokól coraz więcej nędzy. A pan tylko o tym zachodnim kapitale, o ludziach z zachodu mówi pan jak o przybyszach z kosmosu, każdy chce żyć i się rozwijać a pan i panu podobni chcą tylko przetwać i wegetować. Wszystko co zachodnie to złe i won. Z takim pana myśleniem pan naszej Łomży nie uzdrowisz.Takich jak pan nie chcemy.Ja na pewno.

aleks

Jak Pan widizi Panie Andrzeju jednak w Łomży sporo osób chce żeby powstał supermarket w naszyn mieście. Tylko ludzie tacy jak Pan kombinują jakby tutaj naszą kochaną Łomżę zrobić jedną wielką dziurą. Wielka szkoda, że w naszych władzach są tak nierozwojowi ludzie jak Pan. Oj szkoda

Z tym wykorzytywaniem to masz Endrju rację! Tak być nie może!

"Bo im tylko o to chodzi
Abyś sam sobie szkodził
Abyś sam nie mógł myśleć
Abyś sam nie mógł chodzić"

Sugerujesz, że Miller jest ciut a nie prorokiem?:))

michal

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org