Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Twój głos na Henryka Trojanowskiego |
No to co? Wyłączamy prąd??? :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Twój głos na Henryka Trojanowskiego |
re:Ptysiua może byłeś się z psami ? hehehe no wiesz tak najlepiej jak sie czepia to w ryj i już ale nieraz mają przewage a puzniej jak coś zle to mozna do sądu
|
|
Wiedziałem, że tak to się skończy !!! Jak doszło do "czynów to wszyscy w krzaki". Pisałem wyżej, że akcjami sprzątania winni zajmować się "małolaci i emeryci". Najpierw wszyscy mi przyklasnęli, potem chwilę pomyśleli........... No i "masz babo placek". Wytypowali do sprzątania kobietę (przeczytajcie powyżej wypowiedzi emeryt2005 i ptysiu91. Nie wstyd Wam ?? Proponuję ponownie patrole typu IRCH-a (ktoś pamięta o co chodzi w tym skrócie?).
|
|
ADALL! Ty myślisz, ze to zabawa dla małych dzieci i emerytów. Emeryci już przez tyle lat chyba zdążyli się napracować, a dzieci jeszcze mają czas na pracę,a gdzie są ludzie w wieku produkcyjnym ,a gdzie młodzież szkolna. Najlepiej naśmiecić dorosłym, a sprzątaniem obarczyć dzieci i emerytów. Nie ma co pomysł wart naśladowania. A co do wykorzystywania kobiet, to jeżeli uważnie przeczytałeś, chyba że przy dniu zakochanych jesteś po kilku kieliszkach napójów orzeźwiającyh, to "riskago" sama zaproponowała że do organizacji tego przedsiewzięcia jest potrzebny człowiek z charyzmą, a chyba nie zaprzeczysz że Ona taka właśnie jest. Nie znam Jej dobrze, ale widziałem jak wszyscy stanęliście w Jej obronie na łamach forum, myślę ze była by najodpowiedniejszą osobą. Na razie są to tylko nasze pomysły, ale przy dobry zapale i organizacji wspólnymi siłami, może coś wskórami. Pozdrowienia! Ps. ADALL! Tęsknisz za starymi dobrymi czasami. don-key
|
|
Męczące kolego nazis jest to, jak ktoś chce na siłę wejść do mojego domu, wbrew mojej woli. Wypraszam go delikatnie i dyplomatycznie za drzwi, a on już biegnie do okna i uparcie dalej swoje .... tak jak Ty. Nie docierają do homoseksualistów żadne logiczne argumenty i nie pomaga prośba o tolerancję - by "kochający inaczej", szanowali życie heteroseksualistów i nie wywyższali się ponad innych. Niestety, tacy ludzie jak Ty - upierdliwi i bezczelni niszczą wielką, kilkusetlenią kulturę gejów, którzy od zawsze byli z nami gdzieś cicho na uboczu i nie wadzili nikomu ... dlaczego nie może być tak dalej ? Dlaczego homoseksualiści nie chcą żyć z nami w zgodzie i pokoju?
|
|
A już myślałam: "Boże, cośmy z tej wiosenki zrobili!!!" Ja też swoje lata mam jak na Panią przystało :D I też jestem baaaardzo staroświecka, ale dobrze mi z tym. Tak zostawmy rządzącym a sami róbmy swoje. Nie wiem jak Wy ale ja dalej będę ładowała śmieci do kieszeni, choćby mi miały pęknąć w szwach, jeśli nie znajdę kosza w promieniu 5 km. Bo taka jestem uparta cholera!!! Acha! Panie Emerycie, niechże Pan poda jakie imię swoje (może być fikcyjne) cobym mogła wreszcie przejść "na TY". No bo jak mam mówić : "te, Emeryt"???
|
|
Właśnie, Ptysiek, najpierw odrób lekcje, potem pogadamy. A kanarki to litościwe stworzonka, chcieli być dobroduszni, to puścili Twojego kolegę wolno. Po prostu. Ma zowsze Łomża
|
|
Adamus! Wiem, że mnóstwo mnóstwo ludzi przede mną czytało MiM, rzecz w tym, że książka była dostępna w bibliotece, gdy sama chciałam ją wyporzyczyć :) Ptysiu, nie lubię Harrego, mam za sobą jeden tom i mówiąc szczerze nie przypadł mi do gustu... Do kina też nie chodzę, bo: 1. Nie mam kasy, żeby marnować na kino, bardziej opłaca się obejrzeć w domowym zaciszy razem z przyjaciółką wyporzyczony film... 2. Nie mam z reguły czasu, 3. Chyba nie ma ostatnio zbyt wielu ciekawych filmów... A wszystkim gorąco dziękuję za zainteresowanie, szkoda że jutro środa, a dziś już nie mam czasu, w każdym razie w czwartek dziarsko ruszam do Miejskiej Biblioteki Publicznej :) dzięki raz jeszcze :)
|
|
O Łomży to chyba Przewodnik ? Pozdrawiam wszystkich :-)
|
|
jaki człowiek-taka wizja PS. mam nadzieję że nie pijacka A gdzie pracuje rodzina pana prezydenta???
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |